Bugün arife, o yüzden uzun bir yazı kaleme almaktansa emlakla ilgili bugüne kadar paylaştığım yüzlerce sözlerimden oluşan bir seriyi sizlerle paylaşmak istedim.

Yıllar önce ortağımla bu sözleri paylaşmaya şundan dolayı karar vermiştik.

Sektörün en büyük ihtiyacı motivasyon. Emlak uzmanlarını motive etsin, onlara ışık olsun, ilham versin diye kısa ve net sözlerden oluşan cümleleri 'Motivasyon Kartları' olarak adını koyduğumuz bir formatta sosyal medyada paylaşmaya başladık.

kitap-hilmi-işıkören

Sözler çok sevildi, sahiplenildi, ben de daha fazla üretmeye devam ettim. Hatta bir kitap çıkardık. Adını '10 Numara Motivasyon' koyduk, gelirini Koruncuk Vakfıyla korunmaya muhtaç çocuklara bağışladık.

Motivasyon Kartları bugün de devam ediyor, nefes yettiğince etmeye devam edecek inşallah. Bu arada diğer sözlere ulaşmak için sosyal medya hesaplarıma girmeniz yeterli.

Evet daha fazla uzatmayayım ve sizi bu yazı için seçtiğim emlak üzerine olan 'Motivasyon Kartları' ile baş başa bırakayım :) Kıymetli yorumlarınızla değer katmanız dileklerimle, iyi bayramlar...

Milyon Cirolar üreten ve tümü kendi işini yapan girişimcilerden oluşan Emlak Profesyonellerine Eğitim ve Mentorluk yaparak yol gösteren deneyimli bir uzmana ulaşmak için:

Emlak Eğitmeni ve Mentoru: Hilmi Işıkören

www.isikoren.com

www.onlineemlakakademi.com

Mail: [email protected]

WhatsApp: 0 532 374 10 70