Öyle bir pazarlama kanalına gireyim ki orası rekabetsiz olsun. Öyle bir yerde olayım ki gerçek alıcı ve satıcılara ulaşayım.

Emlakta profesyonel LinkedIN kullanımı ülkemizde hemen hemen sıfıra yakın. Dolayısıyla büyük bir fırsat içeriyor. Kendini LinkedIN’de doğru konumlayan bir emlak uzmanı bu rekabetsiz hatta bomboş kanalda büyük fark yaratabilir.

Sosyal ağlardaki en büyük sorun ciddi insanlara ulaşmaktaki güçlük. Ancak LinkedIN diğer tüm sosyal ağların dışında bir yapıya sahip. Doğru kullanmayı bilirseniz gerçek alıcı ve satıcılarla ilişki kurmak hatta sonrasında direkt satışa gitmek bile mümkün.

10 yıl önce LinkedIN profilimi oluşturdum. Girişimciler Kulübü adıyla bir de LinkedIN grubu kurmuştuk kıymetli ortağım Belgin BENEK ile yine tam 10 yıl önce. Bugün Girişimciler Kulübü yaklaşık 73 bin üye sayısıyla ülkemizdeki iş dünyasına yönelik ilk 20 LinkedIn grubu arasında. 

LinkedIN'i profesyonel kullanmaya özen gösterdim, özelliklerini keşfetmeye, öğrendiklerimi uygulamaya hep istekli oldum. Ağımı büyütmek, hizmetlerimi hedef kitlemle buluşturmakta büyük fayda gördüm.

Her işin bir uzmanı, bir bileni var. LinkedIN konusunda ülkemizin usta eğitmenlerinden sevgili Mert Samur'dan bu sene başında yüz yüze bir eğitim aldım. O günden sonra LinkedIN'den aldığım sonuçlar daha da çoğaldı.

Artık emlak eğitim programlarımıza LinkedIN eğitimlerini de eklemeye karar verdik. Sevgili Mert SAMUR ile programı tasarladık. Bu yepyeni eğitimle birlikte şimdi 12 eğitimden oluşan daha güçlü bir programa sahibiz.

1. Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma - Hızla değişen piyasalarda negatif etkilere maruz kalmamak için doğru pozisyon almayı öğrenecek, hedeflerimize ulaşmayı mümkün kılacağız.

2. Emlakta Kazandıran Zihin - Varlık ve yokluk bilinci kavramıyla ilgili farkındalık uyandırıp emlak işinde bu kavramların ne işe yarayacağını, bize nasıl kazandıracağını öğreneceğiz.

3. Emlakta Başarısızlığın Nedenleri – Özellikle hedef belirleme konusunu detaylı ele alarak emlakta başarısızlığın 21 nedenini ve çözümlerini bu eğitimde keşfedeceğiz.

 4. Emlak Zirveye Çıkaran Etkili Bölge Çalışması – Emlakta sizi zirveye çıkartacak etkili bölge çalışmasını tüm detaylarıyla bu eğitimde ele alacağız.

 5. Emlakta Satışa Götüren Etkili İletişim Yolları – Telefonda ve yüz yüze iletişimde emlakta satışa götüren etkili iletişim yollarını bu eğitimde keşfedeceğiz.

6. Emlakta Değer Tuvali Çalışmasıyla Satışları Yükseltmek - Uygulamalı değer tuvali çalışmasıyla portföyümüzdeki mülklerin sirkülasyonunu hızlandırmayı öğreneceğiz.

7. Emlakta Alıcıları İkna Etmenin Yolları – Emlak işinde alıcıları ikna etmenin yollarını farklı bir bakış açısıyla öğrenecek, portföyümüzdeki mülkleri satmayı/kiralamayı kolaylaştıracağız.

8. Emlakta Satıcıları İkna Etmenin Yolları - Emlak işinde satıcıları ikna etmenin en etkili yollarını öğrenip portföy almayı kolaylaştıracağız.

9. Emlakta Satış Kapatmanın Sihirli Yolu - İster konut, ister ticari, müşterilerimizin karar verme sürecini kısaltacak satış kapatmanın sihirli yolunu bu uygulamalı eğitimde keşfedeceğiz.

10. Emlakta Satıcı İtirazlarını Karşılamanın Yolları – Mülk sahipleriyle görüşmelerde başta hizmet bedeli olmak üzere birçok itiraza cevap bulacak, ikna etmeniz kolaylaşacak.

11. Emlakta Saatlik Planlama ve Premium Marka olma – Emlak işinde saatlik planlama nasıl olmalıdır, kendinizi premium marka olarak konumlandırarak nasıl farklılaşacağınızı bu eğitimde keşfedeceğiz.

12. Emlakta LinkedIn Etkisi – Öyle bir pazarlama kanalına girelim ki orası rekabetsiz olsun. İşte orası LinkedIN. Emlakta LinkedIN nasıl kullanılırsa direkt satışa dönecek bir etki yaratır, hepsi bu eğitimde.

Tüm eğitimlerimizi emlak ofislerinin içinde yüz yüze ya da Zoom'da canlı gerçekleştiriyoruz. Yepyeni eğitimimiz 'Emlakta LinkedIN Etkisi' benim de katılımımla sevgili Mert SAMUR tarafından gerçekleştirilecek.

Eğitimlerimizin tarih ve saatlerini ofislerle karşılıklı belirliyoruz. Detaylar için 0532 374 10 70 WhatsApp hattından bize ulaşabilir ya da https://www.onlineemlakakademi.com/egitim/linkedin/ linkini tıklayabilirsiniz.

Milyon cirolar üreten emlak uzmanlarının eğitimcisi emlak eğitmeni ve mentoru Hilmi IŞIKÖREN ile çalışmak için:

Mail: [email protected]

WhatsApp: 0 532 374 10 70

www.isikoren.com

www.onlineemlakakademi.com