Artaş Holding

Firma Kodu #8
Sektör İnşaat Firmaları
Yetkili Süleyman Çetinsaya
Telefon 0212 571 13 55
Adres Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Avrupa Residence-Office No:8/2/1 Bakırköy İstanbul
E-Mail [email protected]
URL https://www.artasholding.com/
Şehir/Eyalet İstanbul
İlçe Bakırköy
Eklenme Tarihi 29.03.2024

Gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde 47 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren holding son yıllarda sanayi ve enerji sektörlerine de adım atmıştır.

Holding, ilk şirketi Artaş İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ile konut, alışveriş merkezi, ticari ve sanayi yapılar üretmiştir. Son 30 yılda, 25’den fazla şirket ile Türkiye vergi rekortmenleri arasında yer alan bir topluluk haline dönüşmüştür.

“Avrupa Konutları” markası ile konut piyasasında markalaşmanın öncülerindendir. Konutun ötesinde peyzajı ve sosyal donatıları ile nitelikli bir yaşam biçimi sunan projeleri ile örnek olmuştur. Erken teslim, kazançlı yatırım, teslim sonrası destek ve başarılı site yönetimi özellikleri ile müşteri memnuniyetini her daim üst düzeyde tutmuştur. Bugüne kadar hiçbir hak sahibi ile tüketici davası olmamıştır. Artaş Holding, “Konutun Markası” olarak bilinen Avrupa Konutları, Tema İstanbul ve Vadistanbul markalarıyla toplam 40.000 konut, 1 milyon m² ticari yaşam alanı üretmiştir.

Holding, yönetimini ve inşasını üstlendiği alışveriş merkezleri ve işletmeciliğini yaptığı oteller hayata geçirerek perakende ve turizm sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. Radisson ve Mövenpick gibi uluslararası konaklama markaları ile işbirliği yaparak Türk turizmine uzun yıllardır katkı sağlamaktadır.

Artaş Holding, 2022 yılı sonun da; Borsa İstanbul da işlem gören Türkiye’nin ilk çelik halat ve tel fabrikası Çelik Halat’ı satın alarak sanayi sektörüne de adım atmıştır.

2023 yılında temiz enerji yatırımlarına tamamen öz kaynaklar ile başlamıştır. İlk hedefi grubun tüm ticari varlıklarının öz tüketim enerji giderini karşılamaktır. 100 MW güneş santrali yatırımına başlamış ve hızla devam etmektedir.

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirketi ile GYO sektöründe bir güven simgesi olacak şirket; önümüzde ki yıllarda da nitelikli projeler üretmeye devam edecektir. Şirket mali borçsuz yapısı ve güçlü sermaye yapısı ile net aktif değeri ile de en büyükler arasında yerini almaktadır.

Bugüne kadar 11 milyon m² yaşam alanına imza atan Artaş Holding, geliştirdiği projeler ile istihdamı artırmayı ve pek çok yan sektörü desteklemeyi sürdürmektedir. Tamamladığı işleri ile kalite ve güvenin adresi olan holding her geçen gün büyüyerek yatırımlarına devam etmektedir.

Bunlar da ilginizi çekebilir