14 saat önce Ekonomi

Bir kaç ay önceine göre kiralıklar elde kalmış gibi görünüyordu ama işin görünen yüzü öyle değil işte kiralık telebinin artış gösterdiği ay geldi şimdi kiralık daire bulmak çok zor olacak.

16 saat önce Emlak Haberleri

Ocak-Mayıs 2024’te yabancılara 1,4 milyar dolarlık emlak satıldı. Aynı dönemde Türkler ise yurtdışından 1,1 milyar dolarlık emlak aldı.

1 gün önce Ekonomi

Online ödeme yöntemleri oldukça çeşitlidir. Online alışverişler dahil neredeyse tüm alışverişlerde banka kartı veya kredi kartı ile ödeme yapmayı tercih ederiz.

1 gün önce Arsa – Arazi

Türkiye’de Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin kurucusu olan Fuzul Topraktan, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Başakşehir’deki ikinci projesi ‘Başakşehir Ayazma’nın lansmanını gerçekleştirdi.

3 gün önce Sektörel

Reportage Properties (Birleşik Arap Emirlikleri), MESA Holding ve Sabah Investment Group (Azerbaycan) firmalarının İstanbul’da düzenlenen imza töreniyle, güç birliği yaparak oluşturduğu RMS Capital Investment, global pazarda güçlü bir oyuncu olma hedefiyle yola çıkıyor.

3 gün önce Sektörel

Nitelikli alt yapı ve üst yapı projelerinde imzası bulunan Albayrak Beton, MESAM’ın Şişli’deki yeni yönetim binasının yapımı ihalesini kazandı. Yatırım değeri 170 milyon TL olarak açıklanan binanın, en geç bir yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

3 gün önce Emlak Haberleri

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün lider markalarından Tahincioğlu; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy projelerinden ev almak isteyenlere birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

6 gün önce Emlak Haberleri

Avrupa ülkelerinde yıllardır başarıyla uygulanan "Home inspection" adı verilen konut muayene sistemi, artık Türkiye'de de uygulanacak.

6 gün önce Ekonomi

TÜİK Ankara bölge müdürlüğünden alınan verilere göre Haziran 2024 tarihinde Ankara’da 6 bin 866 konut satıldı. İşte ilçe düzeyinde konut satışları ve analizler

1 hafta önce Emlak Haberleri