Akyol Emlak Müşavirliği İnş.Bil.Rek.Ve Org.San.Tic.Ltd.Şti.

İmtiyaz Sahibi / Grantee

Kadir ÖZEL

Genel Yayın Yönetmeni / Editor in Chief

[email protected] & [email protected]

*

Mustafa ÖZEL

Genel Koordinatör / General Coordinator

[email protected]

*

Nuray ÖZEL

Haber Koordinatörü-News Coordinator

[email protected]

*

Zeynep Türkay

Reklam Müdürü / Ad Manager

[email protected]

*

Hanife Bayram

Editörler -Editors

[email protected]

*

Kadir ÖZEL

Editörler -Editors

[email protected]

*

Mustafa ÖZEL

Editörler -Editors

[email protected]

*

Filiz Yurtseven

Gece Editörü-Night Editor

[email protected]

*

İdris Numan Özel

Video Editörü-Video Editor

[email protected]

*

Av. Bilal KAYAER

Hukuk Danışmanı-Jurisconsult

*

Lütfiye ÖZEL

Mali İşler-Financial Affairs

İletişim Bilgileri – Contact

Adres: Yakuplu Mah. Hürriyet Bul. No:28 /4 Beylikdüzü /İstanbul

Telefon: +90212 875 55 57  / Telephone:  +90532 586 55 57

Emlakhaberi.com, basın meslek ilkelerine uyar. Yanlış yayınlardan kaynaklanan cevap ve düzeltme hakkına riayet eder.

Yayınımızla ilgili her türlü eleştiri ve şikayetlerinizi Sorumlu Yazı işleri Müdürümüz Nuray Özel ile paylaşabilirsiniz.

[email protected]

Webmaster

[email protected]

Soru ve Görüşleriniz İçin / Answers and questions

[email protected]

Emlakhaberi.com sitesinin her hakkı saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları Emlakhaberi.com’a aittir.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

Emlakhaberi.com harici linklerin sorumluluğunu almaz.

Gizlilik Bildirimi

Emlakhaberi.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları ile korunmaktadır. Bunlar Emlakhaberi.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Emlakhaberi.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Emlakhaberi.com harici linklerin sorumluluğunu almaz. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. Emlakhaberi.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

ÖNEMLİ NOT: Emlakhaberi.com haber sitesinde yayınlanan emlak proje haberleri sadece bilgi amaçlı yayınlanmakta olup herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

Privacy Policy

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the emlakhaberi.com. However, sometimes the emlakhaberi.com uses third parties to process your information. emlakhaberi.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the emlakhaberi.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the emlakhaberi.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the emlakhaberi.com and its services. When you use emlakhaberi.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the emlakhaberi.com cookies section of our full Privacy Policy.