Kendi işini kuran girişimciler için ilk yıl en zor yıldır çünkü yeni bir iş kurmak ve işletmeyi büyütmek çok fazla zorluk ve belirsizlikle doludur.

Ayrıca, işletmenin ilk yılında gelir genellikle düşük olabilirken, giderler yüksek olabilir, bu da girişimcinin finansal zorluklarla karşılaşılmasına neden olabilir. Bu nedenle, hangi sektörde olursa olsun kendi işini kuran bir girişimcin ilk yılı en zorlu dönemidir.

Girişimciler ilk yıl, finansal zorluklar, pazarlama ve satış zorlukları, operasyonel sorunlar ve rekabetle baş etme gibi birçok engelle karşılaşırlar ve eğer ilk yılı iyi geçirirlerse sonraki yıl daha da iyi geçer.

Dolayısıyla kendi işini kurmaya karar veren bir girişimci iyi bir ikinci yıl yaratmak için iyi bir ilk yıla ihtiyaç duyar. Doğru bir franchise adayına ilk yıl için destek olmak onun güçlenerek büyümesine yol açar. Peki bu destek nasıl verilir? Eğitim, danışmanlık, pazarlama ve benzeri destekler yeterli gelir mi?

Bunların hepsi olmalıdır, çok da önemlidir ancak yeterli gelmeyebilir. Peki bir şirket çıkıp franchise adaylarına ilk yıl için hedeflediği satışları yapmasını garanti etse nasıl olur? Müthiş olur değil mi? Bunu yapan bir marka var mı? Evet var.

Franchise yapılanmasını oluşturduğumuz Shantigo Karavan şirketi, franchise için uygun bulunan sınırlı sayıdaki girişimci için ilk yıl hedeflenen satışları garanti ettiği desteği 1 Ocak 2024'te resmi olarak başlattı.

Garantili Girişim sloganıyla 30 Ocak 2024 tarihine kadar sürecek olan 'İlk Yıl Bizden' desteği bugünden itibaren aşağıdaki görselle sosyal medyada duyurulmaya başlandı.

Bu destek, franchise alan girişimcinin ilk yıl hedeflenen Shantigo karavan satış adedini gerçekleştirilmesini Genel Merkez tarafından garanti ettiği sıra dışı bir uygulama.

Shantigo Franchise Fırsatı

İngiltere’deki AR- GE merkezinde mühendisler tarafından geliştirilen Shantigo karavanlar, İstanbul’daki üretim merkezinde tasarımcılar tarafından üretiliyor.

Yüksek konforlu, lüks bir yaşam alanı sunan Shantigo Karavanlar, gerçek bir tatil ve seyahat keyfi araçları.

Hangi Aracı İstersiniz?

Küresel pandeminin uluslararası seyahatler üzerinde büyük bir etkisi oldu ve bu durum önümüzdeki yıllarda da devam edecek görünüyor.

Yeni yerler keşfetme merakı, doğayla içiçe olma arzusu, daha esnek ve sosyal mesafeli açık hava seyahatlerine ilgiyi çoğalttı. Son araştırma ve istatistikler de bunu doğruluyor.

Benzersiz bir konaklamalı tatil ve seyahat deneyimi sunan karavanlara yönelik talepte büyük bir artış var ve Shantigo karavanlar artık her zamankinden daha popüler.

Artan taleple başa çıkmaya yardımcı olmak ve var olan muazzam fırsatlardan yararlanmak için Shantigo Karavan franchise yapılanmasını oluşturdu.

Franchise alan girişimcilerin zorlu ilk yıllarında onlara somut bir destek vermek son derece değerli bir yaklaşım. Shantigo, bunu ilk yapan marka olarak çok önemli bir rol oynayarak örnek oluyor.

Shantigo Franchise Hizmetleri

Umarım Shantigo'dan sonra farklı sektörlerden franchise veren markalar da bunun benzerini yapar ve ilk yıldaki başarısızlık istatistiklerini pozitif yönde değiştirip girişimcilerin önünü açarlar.

Shantigo'nun 'İlk Yıl Bizden' desteği ve franchise girişimcilik detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi için şirketin www.shantigo.com web sitesine girebilir ve dilerseniz başvurunuzu da oradan yapabilirsiniz.

Mail: [email protected]

WhatsApp: 0 532 374 10 70

www.isikoren.com

www.onlineemlakakademi.com