Son günlerde belirsizlik aldı başını gidiyor mülklerini satmak isteyenler uzman kişiler veyahut profesyonel emlakçılar tarafından belirlenecek ekspertiz işini ilan sitelerindeki rakip ilanlara göre fiyat belirleme durumu oluşmaya başladı.

Doğru bir iş yapayım derken doğruya gitmek için yanlış bir sistemle yola çıkmak daha çok zamanınızı ve paranızı alacak bu sebeple son bir yıldır fiyatları aşırı derecek yükselmesi mülklerini satanlar için zor bir dönemce soktu acaba sorusunu sormaya başladılar kendi kendilerine işte bu soru

Mülkümüm Ucuza mı Satılıyor Acaba

İşte bu soru insanı içten içe yemeye başladı , tatbiki mal canın yongası hiç kimse kolay kazanmıyor ve sattığım zaman farklı alacağım mülkler daha pahalı bu sebeple neden mülkümü ucuza satayım sorularını sormalarında hak vardır.

Evet bu durumda ilan sitelerini gezdiğimizde aslı astarı olmayan binlerce sahte ve gerçek ilanla karşılaşıyoruz şahısların ben istiyorum alan alır mantığı işler durumda değildir bir çok ilan sitesi sahibinden bir adet ücretsiz girişi hakkı olduğu için bu hakkımı kullanayım ben de kendi mülkümü kendim satayım fiyatını da çevremde benim gibi bir çok ilan girmiş kişiler var onlara göre belirteyim der ve hiç bir desten almadan sadece ilan sitelerindeki ilanlara bakarak bu ilanı oluştururlar.

Sizce Doğru mu Yaptı Dersiniz ?

Evet büyük bir yanlış yaptığını bir ay sonunda belki anlayacak ama bu durumda farklı yerlerden alacağı mülklerin fiyatları değişmiş olacak aradaki makas açılmış olacak neden doğru fiyatı bir uzmana veyahut bölgesini iyi bilen emlakçıya danışmadan kendi kendime bu ilanı girdim diyecektir.

Doğru fiyat belirlemek her zaman hızlı sonuca girmek demektir bu sebeple internetten ki ilanlara göre fiyat belirlemek en çok yapılan yanlışların başında geliyor o ilanları yayınlayan insanlarda sizin yaptığınız hatalara düşerek fiyat belirlemeklerdir. İnsanların kişisel arzu ve isteklerine göre mülklerin fiyatını belirlemek ne kadar yanlış bir durum olduklarını uzmanlar her yazımızda belirtmekteyiz işte bir çok örnekler sıralayabiliriz.