Big Country'de tek katlı, çok huzurlu bir sosyal hayat da sizi bekliyor. Akyapı Büyükçekmece villa projeleri için satın almak isteyenler en çok merak ettiği konu biz bu müstakil tek katlı villaları en uygun kaç liraya alırız? İşte en uygun fiyatlı villanın başlangıç fiyatları kısa bir süre için geçerli olacak fiyat 4+1 villa için 22 Milyon 'dan başlıyor konumuna büyüklüklerine göre değişmektedir.

Bütün Yönleriyle Big Country Projesi

Sektörün iki başarılı ismi tarafından inşa edilen Big Country projesi İstanbul’da hayata geçiyor. Proje Büyükçekmece ilçesinde göl ve deniz manzarasına karşı yükseliyor. Lüks proje 225 bin metrekarelik dev bir arsa üzerinde yer alacak 126 adet villadan oluşuyor. Akyapı ve Hakan Grup ortaklığı ile hayata geçirilen projede modern mimarinin yanı sıra özel donatılar da dikkat çekiyor. Keyifli, konforlu ve güvenli bir yaşam ortamının sunulduğu lüks projede sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizi bekliyor.

Big Country Projesi Kat Planı

Lüks proje toplam 126 villadan oluşmaktadır. 225 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 kat seçeneklerine sahip villalar yer almaktadır. Big Country’de yer alan villalar ise şöyle;

4+1 Sunset – 259,61 metrekare

Big-Country-4+1-Sunset-Kat-Plani

5+1 Sunrise – 285 metrekare

Big-Country-5+1-Sunrise-Kat-Plani

6+1 Rainbow – 355,45 metrekare

Big-Country-6+1-Rainbow-Kat-Plani

7+1 Starlight – 407,69 metrekare

Big-Country-7+1-Starlight-Kat-Plani

Big Country Nerede?

Konumu ile de dikkat çeken proje İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Büyükçekmece ilçesinde inşa edilen proje eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Hem deniz hem de göl manzarasına sahip olan proje ile maviliğin eşsiz güzelliğine her gün tanık olabileceksiniz. Alternatif ulaşım imkanları ile İstanbul’un her noktasına hızlıca ulaşabileceksiniz. Çevresinde özel ve kamu kuruluşları yer alan proje ile okul, hastane, alışveriş merkezi gibi noktalara komşu olacaksınız.

Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız.

Big Country Özellikleri

Birinci sınıf bir yaşam için birinci sınıf donatılar sunan projede Big Country Club sizi bekliyor. Big Country Club kapsamında aradığınız her ayrıntı sizi bekliyor. Basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortları gibi birçok spor aktivitesini yapabileceksiniz. Villalara özel yüzme havuzlarının yanı sıra yarı olimpik kapalı yüzme havuzu da projede yer alıyor. Çocuk parkları, çalışma alanları, coffe lounge ve daha birçok ayrıntı sizi bekliyor. Otopark, güvenlik, yemyeşil peyzaj alanları ve dahası ile Big Country’de aradığınız yaşantıya sahip olabileceksiniz.

Big Country Teslim Tarihi:

Nisan 2024 

Big Country Projesi Fiyat Listesi

22 Milyondan Başlayan fiyatlarla Satışa Sunulmuştur.

Örnek Villa Resimleri İçin Tıklayınız.

Detaylı bilgi ve iletişim için proje web sitesi: https://bigcountry.com.tr/