Yüksekdağ Çamlıca… İstanbul’un en etkileyici boğaz manzarasına sahip Çamlıca’da, ince zevklere yaraşır güzellikler, 278 m² ile 410 m² genişliğindeki 4,5+1 ve 6,5+1 dublekslerden oluşan yatay mimari anlayışı ve göz alıcı premium detaylarla inşa edildi.

Yüksekdağ Çamlıca’nın tüm yaşam alanları yüksek teknoloji ve akıllı ev otomasyon sistemiyle donatıldı. %100 kapasiteli jenaratör, VRF iklimlendirme ve yerden ısıtma sistemleri ve elektrikli şarj özellikli otopark tüm aile fertlerine eşsiz bir konfor ve kolaylık sunuyor.

Yüzme ve süs havuzlarından açık spor alanlarına, fitness merkezi ve özel çocuk alanlarından yürüyüş ve bisiklet parkurlarına… Hepsi ve çok daha fazlası Yüksekdağ Çamlıca’nın toplam 3.000 m²’lik alanda hayat bulan, zengin olanaklarla dolu sosyal tesisleri ve lounge alanlarında...

Doğanın tüm renklerinin 11 bin m²’lik bir alanda, eşsiz bir harmoniyle bir araya geldiği Yüksekdağ Çamlıca, rüzgârın kuş seslerine karıştığı teras ve bahçeleriyle yeşili kucaklayıp, boğazın maviliklerine selam gönderiyor.

Sadece 36 aileye ev sahipliği yapan Yüksekdağ Çamlıca, hem sizin hem de çocuklarınızın yeni arkadaşlıklar kurabileceği, komşularınızla koyu sohbetlere dalabileceğiniz çok özel bir yaşam projesi...

Yüksekdağ Çamlıca hayattan beklentisi “yüksek” olanlar için, İstanbul’un en etkileyici boğaz manzarasına sahip Çamlıca’da hayat buluyor. Şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzakta, doğayla iç içe, her şeyiyle en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir yaşam alanı...

Yalnızca 36 ayrıcalıklı aileye ev sahipliği yapacak Yüksekdağ Çamlıca, 278 m² ile 410 m² genişliğindeki tümü boğaz manzaralı, 4,5+1 ve 6,5+1 dublekslerden oluşuyor.

Yüksekdağ Çamlıca her bir konutun kendisine ait bahçesi veya terası olan, doğayla bütünleşen, insan sağlığına zarar vermeyen malzemelerin kullanıldığı butik bir proje…

İnce zevklere hitap eden premium detaylar, göz alıcı peyzaj tasarımı, 5 yıldızlı otel konforundaki 3.000 m2’lik sosyal tesisler, akıllı ev otomasyon sistemli yaşam alanları,  ulaşım akslarına yakın lokasyon ve çok daha fazlası bu projede sizleri bekliyor.

Yüksekdağ Çamlıca projesi, Çevreyoluna 2 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 4 km,  Avrasya Tüneli’ne 6 km, Üsküdar İskelesi'ne 5 km, Kadıköy’e 7 km mesafede konumlanıyor.  Ayrıca 5 km’lik mesafe içerisinde Emaar Square, Akasya AVM, Capitol AVM, Çamlıca Tepesi, Acıbadem, Altunizade ve sahil bulunuyor.