RAMS City Haliç’ 15.000 m2 alana sahip peyzaj alanları araç girişlerine kapalıdır. Alan içerisinde farklı yaş gruplarındaki çocuklar için özel oyun alanları bulunmaktadır. Alanlarda dayanıklı ve güvenli malzemeler kullanılmıştır.

Daire sakinlerinin kullanımına özel kamelya alanları, keyifle vakit geçirebilecekleri ve günün yorgunluğunu atabilecekleri peyzaj ile zenginleştirilen adacıklar bulunmaktadır. Ayrıca açık hava basketbol sahalarında sevdiklerinizle eğlenebilir jimnastik parkurlarında zinde kalabilirsiniz.

Rams City Haliç  Projesi

Haliç’te Gerçek İstanbul Deneyimi: Eşsiz Haliç manzarası, toplu taşımanın merkezinde konumu, geniş blok aralıkları ve sosyal alanlarıyla tarihi yarımadanın modern incisi Rams City Haliç şehrin ikonik silüeti ile kusursuz bir şekilde harmanlanan çağdaş bir tasarıma sahiptir.

Projenin mimarı ve peyzaj tasarımı dünya genelinde birçok önemli projeye imza atan
Dome + Partners ortaklığıyla gerçekleştirilmiştir. Binaların ve peyzajın zarif tasarımı, kompleks içinde rahat bir yaşam için uygun çözümlerle birleştirilerek RAMS City Haliç’te bir araya getirilmiştir.

Daireniz all in one konsepti ile artık daha geniş.

Misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz misafir odaları, çocuklarınızın keyifle vakit geçirebileceği soft play oyun alanı ve izole bir çalışma konsepti sunan çalışma odalarıyla ayrıcalıklı imkanlar bulunmaktadır.

Sıra dışı bir konsept sunulan All In One konseptinde ayrıca kapalı sinema salonları, özel günleriniz için etkinlik odaları ve play station odaları bulunmaktadır.

1+1’den 4+1’e kadar uzanan, bölgenin en fonksiyonel kullanım alanına sahip daire skalası RAMS City Haliç’te hayat buluyor. Zamansız ve dıştan içe bütüncül olarak tasarlanan daireler 3 metre tavan yüksekliğiyle geniş ve ferah bir yaşama olanak sunmaktadır.

Yapı denetimle ilgili alınan tedbirler nelerdir?

Rams City Haliç projesi tüm yasal çerçevelere uygun ilgili tüm resmi ve idari kurum ve kuruluşların onayları ve izinleri dahilinde inşa edilmektedir.

En son 2018 deprem yönetmeliğine göre statik projeler hazırlanmaktadır. Beton sınıfı C40 demir sınıfı B420 C dir. Zemin etütleri yapılmış olup bunlara uygun olarak radye temel betonu yapılmaktadır.

İnşaat her aşamasında yetkilendirilmiş yapı denetim firması tarafından denetlenmektedir. Her kolon ve döşeme beton dökümlerinde bağımsız laboratuvar tarafından numune alınmakta olup 7 ve 28 günlük kırımları yapılarak beton sınıfı kontrol edilmektedir. Sahaya gelen her demir tırından numune alınarak bağımsız laboratuvar tarafından çekme testi yapılmaktadır.

Beton öncesi tüm kolon ve döşeme imalatlarındaki demirler ve kalıplar yapı denetim elemanlarına teslim edilerek beton döküm onayı alınmaktadır.

Rams City Haliç  Projesi  yerleşim planı

Ayrıca şirketimiz bünyesinde tüm blokların imalatını kontrol etmek için teknik personeller bulunmaktadır.

Yangın ve can güvenliği sistemi bulunuyor mu?

Tüm kapalı alanlarda projesine uygun yangın algılama ve ihtar sistemi kurulacaktır. Dolaşım alanlarında ve daire içlerinde yangın ihbarı acil anons sistem ile yapılacaktır. Tüm tesiste yönetmeliklere uygun topraklama ve yıldırımdan korunma sistemleri yapılacaktır.

Güvenlik sistemine neler dahil?

Projesine uygun olarak site içinde çevre duvarını ve/veya demir korkuluk/çitler, otopark giriş ve çıkışlarını ve blok girişlerini kontrol altında tutan güvenlik amaçlı kapılı devre kamera sistemi (CCTV) kurulacak güvenlik merkezinden 7/24 saat izleme ve kayıt yapılacaktır.

Görsel materyaller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. RAMS, projenin uygulaması sırasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Topçular, Maltepe Cad, 1. Maltepe Çk, 34055 Eyüpsultan/İstanbul