Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 adet konut bulunuyor. Arsa alanı 16 bin 110 metrekare olan projenin inşaat alanı da 83 bin 464 m2 oluşuyor.

Gürpınar Kırlangıç Evler projesinin E-5 karayoluna mesafesi 3,8 kilometre, E-80 karayoluna mesafesi 8,6 kilometre, Beylikdüzü devlet hastanesine 2 km , Yaşam Vadisine 2,5 km Beylikdüzü Belediyesine 4,5 km uzaklıkta yer alıyor sahile yürüme mesafesi bulunan kırlangıç evler projesi daire sahipleri tarafından dört gözle bekleniyor.

Kırlangıç Evler Gürpınar

5 bin 546 metrekare peyzaj alanıyla dikkat çeken Kırlangıç Evler projesinde 4 bin 200 metrekarelik yeşil alan bulunurken, söz konusu projede ayrıca 90 adet açık ve 415 adet kapalı olmak üzere toplam 505 araçlık otopark da mevcut.

Kırlangıç Evler Beylikdüzü Gürpınar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler projesinin teslimleri Haziran Ayı sonu teslim edileceği bilgisini inşaata direk giderek çalışanlardan ve bölgedeki çalışmalardan görerek aldık buda emlakhaberi.com farkı haber sitelerinde erken teslim edileceği hakkında haberler olsa da gerçek ve tarafsız haberi emlak haberi sitesinden alabilirsiniz.

KIRLANGIÇ EVLER HAZİRAN'DA TESLİM

Helmann, Tüm Yatırımlarını Ve Faaliyetlerini Holding Çatısı Altında Topladı Helmann, Tüm Yatırımlarını Ve Faaliyetlerini Holding Çatısı Altında Topladı

Paylaşılan detaylara göre 2024 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek olan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.