Organik tarım çiftliği, içinde bulunduğu muhteşem ormanı ve içinde bulunduğu habitatın sürprizlerini kucaklayan aktiviteleri ile doğanın kalbinde bir tatil geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi Narköy, bayramı İstanbul çevresinde geçirmek isteyenler için özel bir program sunuyor.

Birbirinden eğlenceli aktiviteler ile huzur ve neşe dolu bir bayram…

Kurban Bayramı’nda hazırlamış olduğu dopdolu program ile, çocuklarınızla birlikte eğlenceli anılar biriktirebileceğiniz bu büyülü yer, heyecanla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. 15 Haziran Cumartesi – 19 Haziran Çarşamba tarihlerini kapsayan bu özel programda; ateş yakma etkinliği, ekmek ve peynir atölyesi, çocuklara özel pizza atölyesi, rehberli orman yürüyüşü ve daha pek çok benzersiz aktivite ile Narköy bayramınızı unutulmaz kılacak.

Taptaze ve organik lezzetlerinden, mimarisine kadar sürdürülebilirlik üzerine kurulu eşsiz bir deneyim…

Mimarisinden işletmesine tüm sistemi sürdürülebilirlik üzerine kurulmuş olan Narköy, kendi vadilerinde yetişen ve ortalama %75 oranında mutfaklarında kullandıkları sertifikalı organik ürünleri, ormandan yabani bitkileri ve kendi hayvanlarından elde edilen ürünleri ile sizlere taze ve doğal lezzetle tanışma imkanı sunuyor. Yağmur suyu, yüzey altı suları ve drenaj sularını hasat ederek, organik tarım sulamasında kullanan doğa dostu işletme, atık sularının tümünü biyolojik olarak arıtarak geri dönüştürüyor. 

Doğanın kalbinde, yeşillikler arasında eşsiz bir deneyim yaşamak ve huzur dolu keyifli bir bayram geçirmek isteyenler için Narköy, vazgeçilmez bir tercih olmak üzere siz değerli misafirlerini bekliyor.

Narköy Hakkında: ”Narköy, deneyim odaklı bir merkez olarak çağdaş bir otel ve doğal bir çiftlik mantığıyla yaşamakta ve hizmet vermektedir. Toplamda 14 konforlu oda, ayrıca aile ve grup konaklamalarına uygun ünitelerle donatılmıştır. Çiftliğinde yetiştirilen organik ürünlerle hazırlanan lezzetli yemekler, restoranında misafirlerinin beğenisine sunulmaktadır. Hem açık hem de kapalı deneyim alanlarıyla, doğayla bütünleşik zihne ve ruha iyi gelen aktivite imkanları sağlanmaktadır. Organik tarım çiftliği, doğayla bütünleşik deneyim ve atölye çalışmaları için ideal bir ortam oluştururken, çevreyi saran orman, misafirlerine doğanın tüm güzelliklerini ve sürprizlerini keşfetme fırsatı tanır.

Kendine has mimarisi ile “Çarşı Melikgazi” yakında kapılarını aralayacak Kendine has mimarisi ile “Çarşı Melikgazi” yakında kapılarını aralayacak

Editör: Kadir Özel