Anadolu Yakası'nın ve Tuzla'nın Çok Özel Projesi 0,69 Faiz oranlarıyla ev sahibi olma imkanı sunuyor yeni evim kamnyasında sizlerde bir ev sahibi olun işte fırsat.  Konut, home office ve ticari alan konseptinin bir araya geldiği Vema Tuzla projesi, yatırımcılarına büyük kazançlar sunuyor.

Marmaray ve metro duraklarının tam karşısında, E-5 Karayolu’na sıfır konumda, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 8 km uzaklıkta oluşu ile yaşamınızı kolaylaştırıyor. Diğer tüm hızlı yaşam alanlarının mevcut olduğu; 5 km çapında 7 büyük hastane ile 6 özel üniversite ve 4 büyük kurumsal işletmenin bulunduğu ender lokasyon avantajlarına sahip Vema Tuzla, sizi bekliyor.

Vema Tuzla'da Yaşam Çok Renkli

Vema Tuzla’nın hemen altında seçkin marka ve cafelerin bulunduğu Alışveriş Merkezi hayatınızı kolaylaştırmak ve yaşamınıza renk katmak için tasarlandı. Birbirinden ünlü markaların yer alacağı 126 adet ticari ünitesi ile Vema Tuzla, en canlı ticaret ve yaşam merkezlerinden biri haline gelecek.

Vema Tuzla Konut ve Ticari Projesi

Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanız ve her gün tekrar tekrar yenilendiğinizi hissetmeniz için çok kapsamlı bir SPA merkezi Vema Tuzla’da sizi bekliyor. Daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmeniz için ise en son tasarım spor aletleriyle donatılmış bir fitness center, fin hamamı, sauna ve Türk Hamamı hizmetinizde.

İçmeler Mahallesi Çağdaş Sokak No:1 34947 Tuzla / İstanbul