RAMS Garden Bahçelievler, şehir merkezine yakınlığı ve 42.300 metrekarelik koru ile çevrili benzersiz bir konumda yaşamanın tüm faydalarını bir arada sunuyor.

Ulaşabileceğiniz maksimum yeşili ile koruya komşu, tüm ulaşım akslarının merkezinde yer alan 11 blok ve 796 dairesiyle RAMS Garden Bahçelievler, 116 bin metrekarelik geniş bir alanda doğanın ve şehrin birbiriyle buluştuğu konforlu bir yaşam sunuyor.

RAMS Garden Bahçelievler, şehir merkezine yakınlığı ve 42.300 metrekarelik koru ile çevrili benzersiz bir konumda yaşamanın tüm faydalarını bir arada sunmaktadır. Burada şehrin koşuşturmacasından uzaklaşabilir ailenizle birlikte 33.000 metrekarelik peyzaj içerisinde doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

rems garden havuz

Yaşam Şehirde Yeşeriyor…

Şehrin tam ortasında yemyeşil bir yaşam sürmek isteyenler için benzersiz yaşam alanları sunan RAMS Garden Bahçelievler, zengin peyzaj alanlarına sahip rahat bir yaşam konseptidir.

Bahçelievler’in en değerli lokasyonunda %45’i bahçe ve peyzaj alanına ayrılan proje, tam ortasında bulunan 210 metrelik biyolojik gölet ile doğayı şehirde yaşatıyor.

KORU

42.300 metrekarelik projeye yürüme mesafesinde bulunan koru alanı ile şehirden çıkmadan tertemiz orman havası evinize dolsun.

Binlerce metrekarelik koruda yükselen oksijenle her daim zinde hissedeceksiniz. İçerisinde yer alan yürüyüş parkuru, 50 farklı ağaç çeşidi, zengin bitki örtüsü ile yemyeşil bir doğa şehirde yeşeriyor.

rams garden plan


17. yüzyıla dayanan ve IV. Murat ve abisi Genç Osman tarafından yaptırılmış tarihi bir çeşme koru içinde bulunmaktadır. Kökleri 200 yıllık bir tarihe dayanan çeşmenin hemen yanında yer alan çınar ağacı ile tarihe komşu bir yaşam sizi bekliyor.

2+1’den 5+1’e kadar uzanan, bölgenin en fonksiyonel kullanım alanına sahip daire skalası RAMS Garden Bahçelievler’de hayat buluyor.
Her daireye özel geniş otopark alanıyla RAMS Garden Bahçelievler, hem aileniz, hem de konuklarınız için vakit ve alan tasarrufu sağlıyor.