İstanbul Boğazı’nın üç köprüsünü gören konumuyla birlikte şehrin tüm renklerini, yaşamın tüm canlılığını taşıyan 360° panoramik büyülü manzaraya RAMS Beyond İstanbul ile sahip olacaksınız. 

Dünya şehri İstanbul’da Maslak Büyükdere Caddesinde yükselen RAMS Beyond, İstanbul’un en gelişmiş ulaşım aksları üzerinde bulunması ve Şehrin tüm önemli ulaşım noktalarına yakın olması ile öne çıkıyor.

Benzersiz konumu, eşsiz manzarası ve mimarisi ile yatırımınızın değerine değer katın.

RAMS Beyond Istanbul, şehrin en değerli lokasyonlarından Maslak’ta Büyükdere Caddesi’ne cepheli, günümüzde boş kalan tek arsa üzerinde üstün teknolojik tekniklerle inşa ediliyor. Karadeniz’den Beşiktaş’a kadar kapanmaz ve 3 köprüyü birden gören panoramik manzarasıyla, bulunmaz bir yatırım değerine sahip. Mimari yapısındaki farklı tipteki yaşam alanları, proje işletmesindeki dünyaca ünlü markalar, sosyal alanları ve ulaşım kolaylığı RAMS Beyond İstanbul’u yatırım değerlendirmesinde de zirvenin ötesine taşıyor.

 

MİMARİNİN ÖTESİ

Dünya çapındaki RAMS Beyond İstanbul, dünya çapında marka olmuş proje ortaklarıyla hayata taşındı.

RAMS Beyond İstanbul’un mimari projesi Murat Yılmaz tarafından kurulan, özellikle İstanbul’da birçok önemli projeye imza atmış Dome+- Partners tarafından gerçekleştirilmiştir.

MÜHENDİSLİĞİN ÖTESİ

Yapı ve inşaat mühendisliği, cephe mühendisliği, sürdürülebilir tasarım, uygulamalı bilim ve köprü tasarımı gibi birçok alanda global bir uzmanlığa sahip New York merkezli Thornton Tomasetti en önemli proje ortaklarından. Farklı ülkelerde hayata geçirdiği ikonik yapılardan sonra RAMS Beyond İstanbul için birikimini, kullanmıştır.