Kempinski Residences Nef Sapanca Projesi  28,000 m2 Yeşil alana sahip 70,000 m2 Proje alana sahip 138 Villadan oluşan 1+1 ve 2+1 rezidanslardan oluşan Kempinski Residences Nef Sapanca’da size özel sunulan tüm ayrıcalıkları yaşayabilirsiniz. Yanı başınızdaki yemyeşil koruda yürüyüşe çıkabilir, Sapanca Gölü’nün kenarında yer alan size özel Lakehouse’ta güneşin batışını izleyebilirsiniz.

Residences Nef Sapanca sakinlerinin kullanabileceği, içinde park, yürüyüş-koşu parkurlarının ve doğayla iç içe terasların olacağı bir yaşam alanı sunuyor.

Kempinski Residences Nef Sapanca Projesi

İncelikli dokunuşlarıyla yeni yaşam alanı sunan Kempinski Residences Nef Sapanca; yemyeşil doğası, Sapanca Gölü’nün hemen yanı başında bulunan özel konumu, projeye özel sunulan Kempinski ve Nef ayrıcalıklarıyla şehri arkanızda bırakıp doğa içerisinde eşsiz bir yaşama kavuşmanız için size özel tasarlandı.

İçinde asırlık ağaçların bulunduğu, gölet, akarsu ve yemyeşil alanlara komşu olan, tasarımında doğadan ilham alan ve Nef’in sizin için her ayrıntısını düşündüğü yeni evinizde, her sabah kuş cıvıltılarıyla güne başlayacak, doğanın dinginliğinin keyfini çıkaracak ve çocuklarınızın doğayla iç içe büyüdüğünü izleyeceksiniz. Tam da hayal ettiğiniz gibi bir yaşam Nef ve Kempinski ayrıcalıkları ile Sapanca’da sizleri bekliyor.