İsrail sokaklarında duvarlara asılı “Ermeni soykırımı 1915” başlığıyla hazırlanan haritada Türkiye topraklarının Ermenistan, Kürdistan ve Türkiye olarak bölündüğü görülüyor.

Oluşan bu deprem ABD ve İsrail tarafından mı oluşturuldu? Haarp Teknolıjisi ile yapıldığı bir çok bilim adamı tarafından dile getiriliyor. Bu depremler devam edecek mi? Bölgeden halkı uzaklaştıma amaçlı mı yapılıyor bu depremler. Deprem öncesi gökyüzünde oluşan ışık yoğunluğu neden oluyor ? bir çok suruyu sorduğumuz bu durumu kimse net açıklamıyor. Türkiye Cumhuriyetini birşeylerle tehdit mi ediliyor istediğimizi vermezseniz bu depremler devam edecek gibi resmi makamlar bir açıklama yok.

ABD destekli Siyonist rejim Filistin halkını bombalarken Tel Aviv'in "Büyük İsrail Planı" yeniden gündemde. İsrail'in saldırganlığı, Türkiye topraklarının bir bölümünü kendine dahil ettiği, bir bölümünü sözde Kürdistan, bir bölümündüyse sözde Ermenistan toprağı olarak gösterdiği haritaları hatırlattı. İsrail'in, sokaklarına, manastır duvarlarına astığı haritanın anlamı neydi? Büyük İsrail Planı neyi hedefliyor?

skandal patlama  haritaları

İsrail'in Türkiye haritasında Güneydoğu bölgesinde Kürdistan, Orta Anadolu bölgesinde Ermenistan, Batı bölgesinde Türkiye yazıyor.

İsrail'in sıradan bir mahallesinde böylesine bir haritanın bulunması dikkat çekiyor.

Haritaların duvardan indirilmesinin sonucu tutuklamaya kadar gidebiliyor.

İşte bu harita, ABD'nin Yüzyılın Planı adı altındaki hedefini gözler önüne serdi. Yıllardır İsrail'in en büyük propaganda malzemesi olan bu harita, geçtiğimiz süreçte sokaklara, manastırlara asılmıştı.

Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'ye saldıran İsrail'in büyük planı yeniden gündeme geldi. Hedef, Türkiye başta olmak üzere bölge ülkelerini parçalamak.

Türkiye'nin Filistin'in bağımsızlığı için çağrılarına verdiği yanıt ile de bu plandan vazgeçmediğini ortaya koydu İsrail.

İsrail ve ABD'nin planları, Türkiye'nin harekatları, Suriye'nin direnişi, İran'ın hodri meydan deyişi ile yerle bir oldu.

Ancak artık Filistin başta olmak üzere bölge ülkeleri kararlı. ABD'nin vekil devleti İsrail'i Batı Asya birliği durduracak.