Türkiye’nin en önemli projelerinin aydınlatma kontrolünde fark yaratan Günsan Elektrik, anahtar priz ve alçak gerilim ekipmanları alanındaki geniş ürün portföyüyle inşaat projelerinin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Günsan, son olarak Heaven Garden Homes, Xasa Life ve Trend Life projesinde Eqona ürünüyle yer aldı.

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanında 17 bin parçalık ürün portföyüne sahip olan Günsan, kamu projelerine ve prestijli konut projelerine değer katmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı projelerde tercih edilen ürünleri ile de adından sıkça söz ettiren Günsan Elektrik’in bu çalışmalarından en yenisi Antalya’da yer alan Heaven Garden Homes, Xasa Life ve Trend Life projeleri oldu.

Yenilikçi ve şık tasarımlarla fark kattı.

Günsan Elektrik’in Antalya’da yer aldığı projelerden Heaven Garden Homes ve Xasa Life’ta Günsan’ın yenilikçi ve şık bir tasarıma sahip olan Eqona serisinin füme rengi kullanılırken, Trend Life’ta ise Eqona serisinin beyaz renkli anahtarları tercih edildi. 

Günsan Hakkında
 1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.