O banka tarafından müşterilerini sevindiren yeni bir kampanya daha yayınlandı. Bu kampanya sayesinde ihtiyacı olan vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. Peki kampanya detayları neler? Kimler bu kampanyadan faydalanmaya hak kazanacak? İşte haberimizin devamında detayları ve kampanya koşulları ile sizlerle…

Hangi bankadan yeni kampanya duyurusu geldi?

Avaztürk.com'un haberine göre Bankalar tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bu kampanya sayesinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. Peki hangi banka bu kampanyayı paylaştı? Akbank tarafından gelen yeni kampanya sayesinde aldığınız krediyi kolay bir şekilde geri ödeyebileceksiniz.

para3

Akbank yayınladığı kampanya ile ilgili gelir belgesiz ve herhangi bir koşul şartı olmadan kredi vereceğini açıkladı. Üstelik belirlenen miktar ise 50.000 TL oldu. Alınacak olan kredi onaylandığı zaman 2 dakika içerisinde vatandaşın hesabına yatacak.

Bu sayede acil nakde ihtiyacı olan vatandaşların ellerine kolay bir şekilde para geçmiş olacak. Yayınlanan kredi kampanyası ile zorluk yaşamakta olan vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını çok hızlı bir şekilde karşılayabilecekler. Düşük faiz oranları ve herhangi bir maaş belgesi talep etmeden bu krediden faydalanma hakkına sahip olacaklar. Yapılan kredi duyurusu ise Akbank’ın kendi resmi internet sitesi üzerinden yapıldı.

Akbank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili detayların hepsi resmi internet siteleri üzerinden vatandaş için paylaşıldı. Başvuru yapıldıktan sonra başvuru yapan kişinin krediye uygun olup olmadığı öğrenildikten sonra kimlik numaraları ile kredi puanları kontrol edilmektedir.

Akbank tarafından kredi uygun görüldüğü takdirde 36 aya kadar vade imkanı ile krediden faydalanmaya hak kazanacaklar. Yapılacak olan başvurular ise SMS üzerinden yapılmaktadır. Krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar Akbank’ın resmi sitesine giriş yaparak kredi için başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru onay gördükten iki 3 dakika içerisinde vatandaşın hesabına yatırılmaktadır.