Birikim alanındaki uzmanlıklarını öne çıkararak müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarını da en iyi şekilde yönetme hedefiyle yola çıktıklarını ve kısa sürede 10.000 portföye ulaştıklarını söyleyen Ünlem Grup ve UsReal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Uçar, franchise sistemiyle İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde hizmeti sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Ünlem Grup’un yeni şirketi Usreal Gayrimenkul, Türkiye’de gayrimenkul, araç ve yat pazarını genişleterek brokerlarının birçok alanda hizmet vermelerini sağlayacak ve farklı kanallardan gelir modeli elde etmelerine imkan sunacak komplike bir sistem sağlayıcısı olma amacını taşıyor.

Sigortacılıktaki gibi gayrimenkulde de riskleri minimize ediyoruz

Ünlem Grup olarak birikim alanındaki uzmanlığımızı artık Usreal markasıyla gayrimenkul sektörüne taşıdık. Usreal ile gayrimenkul sektörüne oldukça hızlı bir giriş yaptık ve kısa sürede 10.000’i aşkın portföye ulaştık. Uzman ekibimiz pazar analizi, mevcut fırsatları en doğru şekilde değerlendirme ve hukuki süreçler konusunda hem riskleri minimize etme hem de yatırımlarını en üst düzeye çıkarmak için müşterilerimize ve potansiyel alıcılara destek sağlıyor. Ünlem Grup ve Usreal Gayrimenkul olarak ortak misyon olan karlı ve güvenli bir gelecek sunma konusunda aynı hedefe birlikte ilerliyoruz. Birikimlerin doğru değerlendirilmesiyle emeklilikte rahat bir yaşam sürebilmek herkesin ortak isteği. Biz de bu konuda tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Franchise Sistemi Kasım ayında başladı

Usreal olarak amacımız sigorta sektöründen gelen ve uzun yıllara dayanan deneyimlerimiz ve profesyonel ekibimizle Türkiye’de modern ve yaygın bir ofis ağı oluşturarak her bölgedeki müşterimizin beklentilerini güvenilir ve sürdürülebilir yatırım fırsatlarıyla buluşturmak. Halihazırda İzmir ve İstanbul’daki ofislerimizin kısa sürede elde ettiği başarıları Türkiye’nin dört bir yanına yaymayı planlıyoruz. Oluşturduğumuz franchise sistemi yüksek kaliteli ve uluslararası standartlarda müşteri odaklı bir yaklaşım yansıtıyor. Geniş ve nitelikli gayrimenkul portföyümüzle kısa sürede gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından biri olmayı hedefliyoruz.

Düşük yatırımla yüksek kazanç sağlama fırsatı

Franchise sistemimiz hem kurumsal hem de bireysel girişimciler için düşük yatırımla yüksek kazanç sağlama fırsatı sunuyor. Sunduğumuz avantajlar arasında mimari destek, marka değeri, bölgede tek olma, yeni şube kira desteği gibi unsurlar var. Franchise sahiplerine sağlanan portföy desteği, kira garantisi ve tadilat desteği gibi hizmetler, işletmelerin daha verimli ve güvenilir bir şekilde büyümelerine yardımcı oluyor. Çok iddialı ve geniş kapsamlı eğitim programlarımız da mevcut. Usreal Akademi; lisanslama, bölgesel eğitimler, yeni başlayan eğitim desteği ve saha eğitimlerinden oluşuyor.

Usreal Gayrimenkul olarak Türkiye’de profesyonel pazarlama ve satış ile uğraşan birçok işletmenin; eğitim, insan kaynakları, ürün tedariği, dijital ve outdoor reklam süreçleri, personel geliştirme, ödüllendirme ve tutundurma gibi birçok süreç ile boğuşurken aslında uzman olduğu satış ve pazarlama sürecinden uzak kaldığını düşünüyoruz. Usreal Gayrimenkul bu süreçleri ve bu yükü brokerları için azaltarak gelirlerini artıracak gerçek uzmanlık alanları olan satış ve pazarlamaya yönlendirme konusunda çalışmalar yapıyor.

Franchise sisteminde özel fırsatlar ve ödüller var

Usreal Gayrimenkul ailesine katılan franchise sahipleri, Winner Club'a üyelik ile üst düzey satış başarılarına ulaştıklarında özel avantajlar ve fırsatlarla ödüllendiriliyor. Ayrıca, yıl içinde hedeflerini başarıyla tamamlayan franchise sahipleri, sunmuş olduğumuz lüks araçlardan seçecekleri aracı 1 yıl boyunca kullanma hakkı kazanıyor.  Franchise Sistemi hakkında daha fazla bilgi almak için www.usrealgayrimenkul.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Fenercioğlu Kıbrıs’a ‘yeni Miami’yi inşa ediyor Fenercioğlu Kıbrıs’a ‘yeni Miami’yi inşa ediyor