Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Urla Kekliktepe projesi Devam Eden En İyi Bağımsız Konut ödülüne layık görüldü. Türkiye’nin alanındaki en prestijli değerlendirmesi olarak nitelendirilen bu önemli yarışmada, konut alanında 3 ana kategoride dağıtılan ödüllerden biri MESA’nın oldu.

EY Türkiye’nin stratejik ortaklığı ve GYODER desteğiyle Hürriyet Gazetesi öncülüğünde bu yıl yedincisi düzenlenen GYODER Sign of the City Awards kapsamında, konutta 3 ana kategoride Türkiye’nin en iyilerini belirlemek için tamamlanmış ya da yapım aşamasındaki farklı projelere ait başvurular değerlendirildi. Sektörün seçkin isimlerinden oluşan yarışma jürisi Türkiye’nin en iyi projelerini belirledi. GYODER Sign Of The City Awards’da MESA, MESA Urla Kekliktepe projesi, En İyi Bağımsız Konut (Devam Eden) ödülüyle dikkat çekti.

MESA Urla Kekliktepe: “En İyi Bağımsız Konut” (Devam Eden)

Ege’nin eşsiz doğasının modern MESA mimarisiyle birleştiği Mesa Urla Kekliktepe, zeytin ağaçları arasında huzurlu bir yaşam vadediyor. Mesa Urla Kekliktepe, hafif eğimli yapısının avantajını kullanarak bölgenin doğal dokusunu özel bir yaşam konsepti sunan 68 villanın her biri için eşsiz bir manzara haline getiriyor. 43 bin 504 metrekare yeşil alanın yer aldığı proje, 604 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesis ve 4+1, 6+1 ve 7+1 villalardan meydana geliyor.

RE360 Gayrimenkul Buluşması Başlıyor RE360 Gayrimenkul Buluşması Başlıyor

Lokasyon avantajı da sunan MESA Urla Kekliktepe, Urla merkeze 5 dakika, Urla Limanı'na 8 dakika, Seferihisar ve Çeşme'ye 25 dakika, Alaçatı'ya 30 dakika, şehir merkezine 35 dakika, Ovacık ve Havalimanı'na 35 dakika mesafede yer alıyor.

MESA Urla Kekliktepe projesi için ödülü Mesa adına Mesa Mesken Pazarlama Müdürü Oğuz Uğur Mehri aldı.