Mandarins İnşaat çok kısa zamanda yeni projesiyle ön plana çıkaca bölgenin çok değerli arazisi üzerinde inşa edecekleri yeni proje içinde ruhsat aşamasında olduğunu ve çok kısa zamanda basınla buluşum yeni bir lansman gerçekleştirecekelrini söyledi .

Geçmişte yaşanan bir çok sorunun çözüldüğü ve ileri doğru sağlam adımlarla ilerleyen Mandarins İnşaat Fikir Tepe’de ikinci projesinde kepçe vurmak için ay sayıyor.

Mandarins İnşaat sponsorluğunda gerçekleştirilen Yaza Merhaba Partisinin Medya Sponsorları da Fikirtepehaber.com ve Patronlarinsesi.com oldu. Mandarins İnşaatın şirket ortakları; Salih Ziya Aydınay, Faik Sönmez ve Bülent Selimoğlu'nun davetlilerle tek tek ilgilendiği partiye Adana'dan etkinlik için hususi gelen ünlü gurme şef Erol Altun'un lezzetli sunumları damga vurdu.

The Mandarins Rezidans1

The Mandarins Rezidans'ında oturan sakinler ile Fikirtepe Platformu Başkanı Yasin Bektaş'ın katıldığı davete ayrıca, Ulusal ve Emlak medyasından da birçok basın mensubu da katılım gösterdi.

Birçok özel davetlinin de katıldığı parti oldukça coşkulu geçerken, Fikir Tepe’de de bir ilk olma özelliği de taşıyor.

The Mandarins Rezidans'ta oturan sakinler iskanın alınmasına sevinirken, The Mandarins Rezidans 2. Etap Malikleri de yeni projenin başlayacak olmasından dolayı memnunlar. Yeni proje bölgenin en kıymetli arazisine yapılacak çok hızlı değer katacak eski müşteriler yeni projeyi merakla bekliyor.

Mandarins İnşaat Yeni projesini hemen mevcut bulunan projenin ön tarafındaki araziye yapacaklar .

Blog plugin required