Tapu Dairesi çalışma saatlerini emlakhaberi.com okurları için araştırdık sürekli merak edilen konuyu gündemde tutmak için o merakla beklenen saat kavramını kaleme aldık.. Tapu dairesinde işi olan vatandaşlar mesai saatlerini merak ediyor. Tapu dairesi açılma ve kapama saatleri.

TAPU DAİRESİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Tapu dairesi mesaiye 08.30'de başlar. 12.30 - 13.30 arası öğle tatili veren tapu dairesi 17.30'de kapanır. Tapu dairesi hafta sonu ve resmi tatil günlerinde hizmet vermez. Arsa alım satım, ev alım satım, parsel işlemleri, arsa kontrol yer öğrenme gibi işlemlerinizi tapu dairesinden yaptırırsınız.

TAPU DAİRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Ankara'da bulunmaktadır. Genel müdürlüğün telefon numarası 0 312 413 60 00. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nü çağrı merkezi ALO 181'den arayarak 7 gün 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. Operatörler yardımıyla Tapu Müdürlüklerindeki işlemlerinizle ilgili randevu alabilirsiniz.

Web tapudan Nasıl Randevu Alınır İşte En çok merak edilen konuların başında geliyor yeni web düzenine vatandaşların alışması biraz zaman alacak sürekli yenilenen ve güncellenen web tapu sitesi hayatı kolaylaştırmak için sürekli yenilikler getiriyor Tapu Müdürlüklerine sadece imza atmak için gideceksiniz bu kolaylıkları zaman içinde vatandaşlarımız yaşamaya başladı. 

Web TKGM Tapuya Başburmak için siteye giriş yapınız Profil kısmında bilgilerinizi günceleyiniz Mail adresiniz vecep telefon numaranız öem taşıyan konuların başında geliyor.