3 hafta önce Ekonomi

Mart ayında toplam konut satışları içinde sıfır konutların payı 2 puan artarak yüzde 32.6’ya çıktı.

3 hafta önce Fuar

Her bütçeye uygun karavan, tiny house ve kamp ekipmanlarının sergilendiği fuarda 250 bin TL’den 8 milyon TL’ye kadar karavan, 750 bin TL’den 3.6 milyon TL’ye kadar Tiny House'lar bulunuyor.

3 hafta önce Turizm

Yalıkavak Marina 2024 Sezonuna Heyecan Verici Yeniliklerle Hazırlanıyor. 2024 Sezonunda Heyecanlı Gelişmeler!

3 hafta önce Sektörel

İnşaat sektörünün canlanması için ilk el konut satışlarına odaklanılması gerekiyor. Daha vizyoner bir zihinsel ve yönetsel dönüşümü gerçekleştirmeliyiz

3 hafta önce Emlak Haberleri

Aderan Global Yeni Projesiyle Rezidans Konseptini Eşsiz Bir Boyuta Taşıyor. Bölgeye değer katan projeler üreten firma bu projesiyle artı bir değer katacağını düşünüyoruz.

3 hafta önce Emlak Rehberi

Gayrimenkul Satışları yapılırken bir çok kişi benim işim yoğun hemen bir vekâlet vereyim derken bir çok konuyu bilmedikleri için yanlışlıklar yapılıyor.

3 hafta önce Emlak Haberleri

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze alan anlayışıyla kente değer katan yapılar inşa eden” Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

3 hafta önce Emlak Haberleri

TÜİK’in açıkladığı Mart ayı konut satış verilerine göre Ankara’da 9 bin 523 konut satıldı. İşte ilçe düzeyinde konut satış rakamları ve analizler

1 ay önce Fuar

Ön üretimli yapı sektörünün önde gelen firmalarını bünyesinde bulunduran Vefa Group, Vekon ve Ekobord markalarıyla Yapı Fuarı’nda yerini aldı.

1 ay önce Ekonomi

Konut Fiyat Artışları, İnşaat Maliyet Artışlarının Altında Kaldı bu süre ne kadar daha devam edecek işte detaylar.