Bazen her şeyin çok aynı gittiğini hissederiz, sanki tüm günler birbirinin aynı gibidir ve değişiklik isteriz. Böyle zamanlarda yaşayacağınız küçük bir aksiyon bile size yeniden canlı hissettirir. Aslında mesele bu, canlı hissedebilmek, hayatın aktığını durmadığını ve sürekli değişim içinde olduğunu derinden hissetmek. Sıra dışı olaylar, insanlar, yemekler, videolar, filmler hepsi bize bu hissi verir ve ara sıra da olsa yaşamak hissetmek isteriz. Bu yüzden bunu vaat eden şeyler hemen dikkatimizi çeker. Muhtemelen şu an sizlerin de dikkatini çektiği gibi. bodo.com Türkiye’de olağanüstü bir yenilik getirerek deneyim hediyesi konsepti ile ziyaretçilerine sıra dışı bir dünya yarattı. Farklı hediye hizmeti sunduğunu söyleyip mağazaya girdiğinizde sizi şaşırtan şeyler göremediğiniz yerler gibi değil. Çünkü bodo, hediyeyi alıştığımız eşya formundan farklı olarak tasarlayarak farkını baştan gösterdi. Bu sürprizleri sizlerin hediye edebileceğiniz şekilde hazırladı ve güvenilir iş ortaklarıyla anlaşmalar sağladı. Hem sizler için özel bir hediye deneyimi hem de sevdikleriniz için diğerlerinden daha sıra dışı günler yaşatmayı amaçlıyor.

Sıra dışı sürpriz tavsiyeleri

bodo.com online mağazada: anneye, babaya, sevgiliye, arkadaşa, eşe, çocuğa, kardeşe, patrona, kısaca yaşamınızda yer alan tüm değerli kişilere özel sayfalarda, önerilen deneyimleri bulabilirsiniz. Bunun yanında ne tür bir hediye istediğiniz konusunda fikir almanız gerekiyorsa kategoriler kısmını inceleyerek daha kolay araştırma yapabilirsiniz. Örneğin doğum günü, düğün, nişan, yılbaşı gibi ortak aktiviteler yapılan kutlamalar için ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Aktivite’’ gibi bölümlerden arkadaş grupları için düzenlenen deneyimleri tercih edebilir o günü tüm sevdiklerinize hediye edebileceğiniz harika bir kutlama haline dönüştürebilirsiniz. Düğün hediyesi sunmak istediğiniz kız kardeşinize ‘’Kadınlar için Hamam Günü’’ deneyimini vermeniz hem akılda kalan sıra dışı bir hediye, hem de düşünüldüğünü vakit ayırdığınızı gösteren incelikte sürpriz olacak. Hediye kutusu ya da e-sertifika olarak sunulabildiğinden, size büyük kolaylık da sağlıyor. Ayrıca deneyim alanına giderken hediye kartını unutmuş olmanız hiç önemli değil çünkü kod size e-posta yoluyla bildiriliyor. Siz sadece oraya gidip sizin için hazırlanan eğlencenin tadını çıkarıp dönüyorsunuz. Harika değil mi?

Sıra dışı sürpriz fikirleri

bodo sürekli güncellenen zengin içeriği ile sizleri her ziyaretinizde şaşırtacak! Daha önce masaja gitmemiş ancak gerçekten ihtiyacı olduğunu bildiğiniz babanıza, ‘’Klasik Masaj’’ ile daha önce yaşamadığı bir keyif yaşatın. Çoklu gül buketinden çok daha romantik hem de anlamlı, ‘’Romantik Yat Gezisi’’. Neden arkadaşınızı boeing kullanmaya götürmeyesiniz? bodo ile mümkünlerin sınırları genişliyor, ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. ‘’Piercing’’, hayır, takı değil! Ona bunu yapma fırsatı’’. ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için Korku Oda Oyunu’’ ya da ‘’Online Suluboya Kursu’’ burada aramaktan çekinmeyin. Bodo bulabilirsiniz.