Bu güncelleme, aşağıdakiler de dahil olmak üzere iPhone’unuz için hata düzeltmeleri sunar: Yazarken metinlerin beklenmedik şekilde yinelenmesi veya üst üste binmesi

Apple tarafından iPhone için bir iOS 17.3.1 güncellemesinin dahili olarak testi yapılara yayınlanmaya başladı. MacRumors, bunu web sitelerinin analiz günlüklerindeki yazılım sürümüne ilişkin kanıtlara dayanarak ileri sürmüş durumda.

Teknoloji Bugünün Hayatını Nasıl Değiştirecek? Teknoloji Bugünün Hayatını Nasıl Değiştirecek?

Merakla beklenen iOS 17.4, App Store’da önemli değişiklikler, Apple Podcasts transkriptleri, HomePod için SharePlay gibi birçok yeni özelliği içerecek. Mart ayında yayınlanması planlanan iOS 17.4, iPhone kullanıcılarına daha zengin bir deneyim sunmayı hedefliyor.

MacRumors daha önce Apple bunları yayınlamadan önce, iOS 17.0.3’ten iOS 17.2.1’e kadar çeşitli iOS 17 sürümlerinin varlığını ortaya çıkarmıştı. Bu nedenle, Apple’ın iOS 17.3.1’i yayınlayarak bir takım sorunları giderdiğini açıkladılar.

iOS 17.3.1, yazılım hatalarını ve/veya güvenlik açıklarını gideren küçük bir güncelleme olarak karşımıza çıkabilir. iOS 16.3.1 geçen yıl 13 Şubat’ta, iOS 15.3.1 ise 10 Şubat 2022’de yayınlandı. Bu anlamda Apple’ın benzer bir zaman dilimine uyması durumunda iOS 17.3.1 bugün akşam saatlerinde yayınladı.

Öte yandan, daha büyük bir güncelleme olacak olan iOS 17.4, Avrupa Birliği (AB)’ndeki App Store’da büyük değişiklikler, Apple Podcast transkriptleri, HomePod için SharePlay, yeni emojiler, yeni nesil CarPlay gibi yeniliklerle gelecek. Bu güncelleme ise Mart ayında yayınlanacak.

Apple merakla beklenen iOS 17.3 güncellemesini yayınladı. iOS 17.3 ile üç yeni özellik ekleniyor ve çeşitli güvenlik yamaları geliyor. İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler...

iOS 17.3.1 güncellemeleri hakkında

iOS 17; Telefon, Mesajlar ve FaceTime uygulamalarında iletişim kurarken kendinizi ifade etmenin yeni yollarını sunan büyük güncellemeler içerir. Bekleme Modu, iPhone’u şarj olurken yana çevirdiğinizde uzaktan görüntülenebilecek şekilde tasarlanmış göz atılabilir bilgilerle yeni bir tam ekran deneyimi sunar. AirDrop, çevrenizdekilerle paylaşmanızı ve iletişim kurmanızı kolaylaştırır ve iletişim bilgisi paylaşımı için NameDrop özelliğini ekler. Klavyedeki iyileştirmeler, metin girmeyi hiç olmadığı kadar hızlı ve kolay hâle getirir. iOS 17; Araç Takımları, Safari, Müzik, AirPlay ve daha fazlası ile ilgili güncellemeler de içerir.