Yeni kurulan bölge, modern konut geliştirmeleri, parklar, okullar, İstanbul'un en büyük stadyumu ve Avrupa'nın en büyük medikal kentinden oluşan kendi başına bir şehir olarak kabul ediliyor ve bu da onu Avrupa'nın dört bir yanından ve Orta Doğu'dan medikal turizm için ünlü bir destinasyon haline getiriyor. .

Usta mimarisi ve tasarım estetiğiyle, İtalyan tasarımının ve kaplamasının güzelliği, mekanın her zerresinde ve yüksek kaliteli cephelerde hissedilebilir. Silvana şehir evleri, yeşil açık alanlar ve eksiksiz tesislerle Avrupa ve uluslararası standartları karşılamak için zekice tasarlanmıştır.

silvana

Tüm rafine zevkleri karşılamak hem uyumu hem de mahremiyeti korumak üzere tasarlanan Silvana konaklarında 4 adet Ebeveyn yatak odası; her birinin kendi banyosu en-suite'i vardır. Ayrıca kapalı mutfak tasarımı da SILVANA ünitelerinin sıra dışı yerleşimine mahremiyet duygusu katıyor. Yüksek kaliteli kaplama ve nötr renk paletleri ile SILVANA şehir evleri zarafet, lüks ve işlevsellik ile eş anlamlıdır.

silvana-villa

Başakşehir Kütüphanesi, İstanbul'un en büyük halk kütüphanesidir.

İstanbul'un en büyük meydanı Başakşehir Meydanı.

Şamlar Ormanı, Türkiye'nin en büyük doğal ormanıdır.

Türkiye'nin en büyük olimpiyat stadı.

İbn Haldun Üniversitesi Arapça dilinde eğitim veren bir üniversitedir.

El Aksa Uluslararası Okulları.

Büyüleyici Türk şehri İstanbul'un tam kalbinde, zekice tasarlanmış 4 Yatak Odalı şehir evlerinden oluşan bir topluluk. Doğanın güzelliği, modern yaşam tarzı ve İtalyan mimarisi, dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerin sevgilisi olan kozmopolit bir şehirde tek bir yerde buluşuyor. SILVANA, güzellik, rahatlama ve canlı bir hayat arayanlar için benzersiz bir yaşam tarzı ve herkes için her şeyden biraz sunuyor. Ev alıcıları da Türk Vatandaşlığı almaya hak kazanıyor.