Roka, Yılbaşı kutlaması için çağdaş Japon mutfağından özel bir menü hazırlıyor. Roka yeni yıla girerken trüflü yuzu soslu akya sashimi, yuzu kosho mayonezli ıstakoz tempura, oscietra havyarlı ton balığı tartar’dan oluşan seçkiyle özel olarak tasarlanmış bir mutfak yolculuğuna çıkarıyor. Menü, ponzu ve trüflü soya soslu dana tartar, yuzu miso soslu morina balığı, kral yengeç maki ve şefin sashimi tabağı gibi daha birçok lezzetle devam ediyor. Roka'nın ödüllü ekibi, bu menüyü özenle hazırlayarak unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Her tabakta, en kaliteli malzemeleri birleştirerek çağdaş Japon mutfağına bir yolculuğa çıkarıyor.

Roka yılın heyecanla beklenen günü için iki oturumda misafirlerini ağırlıyor. İlk oturumda iki saatlik bir akşam yemeği deneyimi sunulurken, 8:30'dan itibaren başlayan ikinci oturum geri dönüş süresi olmaksızın uzun bir kutlama gecesi vaat ediyor.

31 Aralık akşamı yeni yılın coşkusu Roka DJ'lerinin ritmik sesleriyle misafirleri saracak ve eğlenceli bir atmosfere taşıyacak. Roka, büyüleyici süslemeleriyle ve manzarası ile de yeni yıl kutlamaları için muhteşem bir ortam sunacak.

Roka, 2024 yılına girerken lezzetli tatlar, müzik ve İstanbul Boğazı'nın nefes kesici manzarası ile dolu unutulmaz bir akşam sunacak.

Yılın son brunch’ı da Roka’da

Her Cumartesi ve Pazar günü 12:30’dan 16:00’ya kadar sürecek olan süren Roka Brunch, Roka’nın ikonik menüsünden özel bir seçki sunuyor. Bu kendine özgü gastronomi deneyimi, imza robatayaki mutfağını, özenle sergiliyor. Roka brunch’a özel olarak paylaşımlık olarak hazırlanan üç çeşit sashimi, "sirkeli soya sos ile dana eti ve zencefil gyoza," gibi tabaklara ek olarak iki yeni lezzeti menüsüne ekliyor. Sebzeli Japon krebi “okonomiyaki” ve “miso ekmeği üzerinde ızgara dana kaburga” brunch misafirlerine yepyeni bir deneyim sunuyor.

RENCO Kompozit Yapı Sistemi inşaatta ezber bozuyor RENCO Kompozit Yapı Sistemi inşaatta ezber bozuyor

Roka Brunch, tüm duyulara hitap eden bir deneyim vadederken, Roka İstanbul’u tanımlayan otantik ve sıcak atmosferi koruyor. Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamı ile konuklarına özel bir deneyim sunuyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0 212 401 02 60 numaralı telefondan Roka İstanbul ile iletişime geçin.

Adres: Kılıç Ali Paşa Mahallesi, Meclis-i Mebusan Caddesi, Dış Kapı No:8, İç Kapı No:102, Beyoğlu, İstanbul

IG: @rokarestaurant

@rokamallorcaofficial

@rokadubaiofficial

@rokariyadhofficial

@rokaistanbulofficial

@rokakuwaitofficial

Azumi Ltd hakkında

Azumi Limited, önemli kozmopolit lokasyonlarda çağdaş yemekler sunan birçok yerleşik markaya sahip, ödüllü bir küresel restoran işletmesidir. Azumi Grubu, Doğuş Grubu'nun bir iştiraki olarak 2012 yılında kurulan D.ream'in global yatırımlarından biridir.

Rainer Becker tarafından yaratılan ve Arjun Waney ile birlikte kurulan Azumi'nin yolculuğu, 2002 yılında Zuma Londra'nın açılışıyla başladı. Bunu hızla 2004'te ROKA Londra izledi. Şu anda dünya çapında 21 Zuma ve 9 ROKA var ve başka restoranlar için de hazırlıklar devam ediyor. Zuma ve ROKA Japon konseptlerine ek olarak Oblix, 2013 yılında The Shard'da açıldı.

2017 yılında Florida'da lansmanı yapılan ETARU, ABD'nin doğu kıyısına farklı bir görünümle ROKA konseptini sunuyor.

ROKA hakkında

Zuma Londra'nın muazzam başarısının ardından, Rainer Becker robatayaki mutfağının büyük popülaritesini çabucak fark etti ve çağdaş bir Japon menüsü yaratarak 2004 yılında ROKA Charlotte Street'i açtı. ROKA Grubu hızla genişledi ve şimdi Londra'nın en çok rağbet gören lokasyonlarında bir restoran portföyüne sahip. ROKA’nın ana mutfağı Robata ızgarasından geliyor. Lokantaların ortasında yer alan ızgara, tüm restoranların ayrılmaz bir tasarım öğesini oluşturuyor, ancak çarpıcı bir özellik olmanın ötesinde, robata gerçekten ROKA'nın kalbidir.

Mevcut ROKA portföyünde aşağıdaki restoranlar (kronolojik sırayla) yer alıyor: London Charlotte Street ve Shochu Lounge (2004), London Canary Wharf (2009), London Mayfair (2014), London Aldwych (2014) Dubai Business Bay (2020) İspanya Mallorca (pop-up 2021, 2022, 2023 ) Suudi Riyad (2021), İstanbul (2022) ve Kuveyt (2022).

Daha fazla bilgi için https://www.rokarestaurant.com/ adresini ziyaret edin.