Urla’yı bir de bizden dinleyin istedik… Privatus Urla  116 Müstakil villadan oluşuyor 2+1  / 4+1 / 5+1  seçenekleriyle 150 m2 den 250 m2 aralığında değişkenlik gösteriyor.

Eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla ilçesi; doğası, ölçümlenen en temiz havası ve yüz ölçümü ile sakinlerine sağlıklı bir yaşam sunuyor.

Privatus Urla Projesi ve Fiyat Listesi

Büyüleyici bağ yolu, şarap mahzenleri, çiftlikleri, gizli ve keşfedilmeyi bekleyen koyları ile kaşiflerin ilgisini çekiyor. Urla aynı zamanda uluslararası gastronomiye de ev sahipliği yapıyor.

Birbirinden özel şeflere sahip restoranların, mekanların lokasyonunu oluşturuyor. Privatus Urla ile sadece bir ev sahibi olmayacaksınız, İzmir’in, belki de Türkiye’nin en güzel topraklarında yaşam sahibi olacaksınız.

İşte Privatus Urla böylesine zenginliğe sahip bir baş yapıt olarak doğuyor. Kısacası huzurla Urla…

Urla Kuşçular Ukuf Mevkii

Proje Başlangıç Tarihi:03.2023

Proje Teslim Tarihi:03.2025

Hakkında 

Temelleri 1993 yılında İzmir’de atılan Ketenci İnşaat; yenilikçi yaklaşım, karşılıklı güven, dürüstlük ve çalışkanlık ilkelerinin ışığında her zaman en iyisini hedefleyerek ilerlemiş, sahip olduğu değerler ve hayata kazandırdığı projelerle bugün sektöründe saygın bir yere sahip olmuştur. Ketenci İnşaat bünyesinde yurt içi ve yurt dışında olmak üzere okul, alışveriş merkezi, konut ve daha birçok hayata geçmiş inşaat deneyimleri bulunmaktadır. 
 
Ketenci İnşaat; bilgisi, tecrübesi, yönetim becerisi ve takım çalışmasına verdiği önem sayesinde, inşaat projelerine farklı bakış açıları sunabilen, gerçekçi öngörülerde bulunan, uygulamada karşılaşılan sorunlara optimum çözümler üreten, işveren ve taraflar arasında güven tesis eden, uzman mühendis ve mimarlardan oluşmaktadır. 
 
Gelişen ve değişen dünya standartlarını daima analiz eden Ketenci İnşaat, şehrin en başarılı projelerine attığı imzanın ardından; çıtasını her geçen gün yükselten hedefleriyle ve yeni projeleriyle hayata sadece yeni yaşam alanları değil, artı değerler de kazandırmaya devam edecektir.