Adalar manzaralı Maya Anatolium Tower Residences, A sınıfı ofislerden oluşan Maya Anatolium Tower Offices ve renkli sosyal alanlar, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, yeşil meydanlara sahip Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi…

MAYA Grubu gayrimenkul geliştirme konusunda 50 yıla yaklaşan deneyimini ve bilgi birikimini MAYA – YILSAN iş ortaklığıyla geliştirilmekte olan Maya Anatolium projesinde sergiliyor.

Maya Anatolium Projesi, İstanbul Anadolu yakasının hızla değerlenen yıldızı Kartal’da ulaşım hatlarının ve ana yolların kesiştiği çok değerli bir konumda yer alıyor. Kartal figüründen ilham alan çizgileri, yapısal özellikleri, fonksiyonel kullanımı, kalitesi ve teknolojik donanımıyla bölgenin prestijli simgesi olarak yükseliyor.

Maya Anatolium Tower Projesi ve Lansman Fiyatları1

Maya Anatolium Tower bünyesinde yer alan rezidanslar, ofisler ve yılda 6 milyondan fazla ziyaretçiye hizmet veren Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi ve IKEA Kartal Mağazası, kullanıcılarına, yatırımcılarına ve iş sahiplerine konforlu iş, alışveriş ve yaşam alanları sunmaktadır.

Her yol Maya Anatolium Tower'a çıkıyor

Maya Anatolium Tower, E-5’e ve metro durağına direkt bağlantısı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, TEM – Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, Pendik İskelesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığıyla ulaşım hatlarının kesişim noktasında yer alıyor. Etrafını çevreleyen ana yollar ve proje içerisindeki planlı trafik akışı sayesinde kolay giriş-çıkış imkanı sağlıyor.

Kartal'ın yeni çekim merkezi yükseliyor

Maya Anatolium Tower, bünyesinde yer alan Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi ve IKEA Mağazası ile alışveriş, moda, eğlence, gastronomi, kültür ve sanatın Kartal’daki yeni merkezi oluyor. Yılda 6 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İkonik Yapı

Maya Anatolium Tower, rüzgar konforu sağlayan tasarımı ve deprem yönetmeliğine uygun teknolojisiyle zamana meydan okuyan ikonik bir yapı olarak yükseliyor. Açık alanları, meydanları ve peysaj tasarımıyla çok farklı ve yepyeni bir iş kulesi deneyimi sunuyor, işinize ve iş yerinize bakış açınızı değiştiriyor.

Keyifli Bir Karşılama

Maya Anatolium Tower’ın yüksek tavanlı lobi alanı 1.sınıf malzemelerin farklı doku ve çizgilerle ustaca karışımını en iyi şekilde sergilemek için tasarlandı. Maya Anatolium Tower’a girdiğiniz an 50 yıllık tecrübeyle gelen bilgi birikimini, estetik anlayışını ve kaliteyi hissedeceksiniz.

Özgürlük

Maya Anatolium Tower’da ofisinizi shell&core teslim ediyoruz. Ofis dekorasyonunuzu zevkinize ve işinizin dinamiklerine göre şekillendirme imkanı sunuyoruz.