Yarım asra yaklaşan köklü geçmişiyle Türkiye pompa sektörüne öncülük eden Masdaf’ta sürdürülebilir akışkan teknolojileri ile fuarda yerini aldı.

Türkiye iklimlendirme sektörünün önemli buluşma noktalarından birisi olan; Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana Fuarı teskon+SODEX, 26-29 Nisan tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, bu yıl fuara İzmir bayisi VEMAS ile katılım sağladı. Vemas’ın standında sergilenen; Genio INM motor üstü frekans invertörlü pompalar, Daf serisi hidroforlar, dik milli ve yüksek verimli HEXA serisi paslanmaz pompalar ve YPSP serisi ayrılabilir gövdeli çift emişli santrifüj yangın pompalarıziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 

teskon+SODEX’e ilişkin değerlendirmelerde bulunan Masdaf Pazarlama Müdürü Nihan Göksal:

“Sodexİzmir’in 15. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi (TESKON) ile eş zamanlı olarak geçekleştirilmesi hem tesisat mühendisliği alanında çalışan; mühendislerin, akademisyenlerin, sanayicilerin ve sektör profesyonellerinin fuara katılımları hem de yeni nesil teknolojilerin sektöre tanıtılması açısından oldukça önemli. Bu nedenle teskon+SODEX’i yenilikçi teknolojilerimizi, sektörle buluşturmak için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. 

Özellikle bu yıl fuarın sürdürülebilirlik temasına odaklanması bizim için oldukça önemliydi. Çünkü biz de Masdaf olarak, sürdürülebilir akışkan teknolojilerimiz ile iklim kriziyle mücadelede etkin rol oynuyoruz. Bu kapsamda biz de fuarda ki standımızda sürdürülebilir teknolojilerimizi, ziyaretçilerin beğenisine sunduk. 

Ayrıca fuarın hedef pazarlardaki bağlantıları, sektörümüzün; imalatçı, tasarımcı ve uygulamacı profesyonellerinin yeni pazarlara açılmasına da zemin hazırlıyor” dedi.

Masdaf hakkında 

1977 yılında suyun ve enerjinin etkin kullanılması ve bu sayede yaşam kaynaklarının korunması ilkesiyle ve yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Masdaf, enerji verimliliği sağlayan, çevreci ve inovatif “pompa teknolojileri” üretmektedir.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, 40 bin metrekare alan üzerine kurulan Düzce fabrikası ile 12 bin metrekare alan üzerine kurulan Tuzla fabrikasında; endüstriyel proseslerde, sulama, ısıtma ve soğutma sistemlerinde, gemi sanayinde, atık su transferinde, yangın söndürme işlemlerinde, petro-kimya sanayinde, tarımsal sulamada ve daha birçok alanda kullanılmak üzere santrifüj pompa imalatı yapmaktadır.

Masdaf, Türkiye genelinde ki yaygın bayi ve servis ağıyla, pompa teknolojileri alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinmiştir.

ERP direktiflerine uygun olarak geliştirilen, yüksek verimli pompa sistemlerini 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu ülkelerde kurduğu distribütörlük ve servis ağıyla da Türkiye’nin global markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.