Türkiye için özel olarak ayrılan 500 metrekarelik alanda, Türk gayrimenkul sektörünün en iyi projeleri ve yatırım fırsatları sergilenecek.

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Aura City Göktürk, Durmazlar Gayrimenkul, EMS Yapı, Kılıç İnşaat, Medeniyetler Yapı, Nest Invest, Rall ve Sandıkçı Gayrimenkul, Temeltaş Proje Pazarlama, Truva Yazılım, TSOSA İnşaat, Viya Gayrimenkul gibi Türkiye'nin önde gelen firmaları yer alıyor.

Türkiye ile BAE arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Son yıllarda hızla gelişmekte olan bir iş birliği ve yatırım ortamına dönüşmektedir. Bu iki ülke arasındaki yatırımların odak noktası ise giderek artan bir şekilde gayrimenkul sektörü olmaktadır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki gayrimenkul projeleri, BAE yatırımcılarının ilgisini çekmekte ve karşılıklı yatırım fırsatlarının artmasına olanak sağlamaktadır.

Hem B2B hem de B2C ziyaretçi profiline hitap eden Dubai International Property Show, körfez bölgesi yatırımcılarına ulaşma misyonunu üstleniyor.

image014

Bu yıl 20. yıl dönümünü kutlayacak olan fuar, 11 ana etkinlik altında gerçekleşecek, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Türkiye, Umman, Hindistan, Çin, Avrupa, Amerika ve Rusya gibi 40 ülkeden 12.000 profesyonel ziyaretçi, zengin konferanslar ve yarışmalar ile birleşerek, küresel bir buluşma noktası olacak.

 

Franchise İstanbul Expo TÜYAP’da Başladı Franchise İstanbul Expo TÜYAP’da Başladı

Dubai International Property Show, dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıları, geliştiricileri ve gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirerek, Türk gayrimenkulünü küresel bir sahnede tanıtmak için mükemmel bir platform sunacak.