Sektörde belirleyici vizyonu ile kurulduğu günden bu yana güvenli, çağdaş, yatırım değeri yüksek ve yaşanabilir alanlar yaratmak için İş Grubu’nun köklü ilkeleri ışığında çalışmalarını sürdüren İş GYO’nun Tecim iş birliğiyle Altunizade’de hayata geçirdiği Litus İstanbul projesinde kasım ayı boyunca geçerli olacak kampanya özel avantajlar sunuyor. Litus İstanbul Kasım ayı kampanyası banka kredisiz ve kefilsiz, yüzde 40 peşinat, 1,79 faiz oranı ve 36 ay vade imkânı ile hayallerindeki gibi bir eve sahip olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor.

 

Şehrin merkezinde, iki kıtanın ortasında, ayrıcalıklı bir yaşam

İstanbul’un en seçkin muhitlerinden ve merkezi konumlarından biri olan Altunizade’de yer alan Litus İstanbul, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2.3 km, Avrasya Tüneli’ne 4.1 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 33 km, İstanbul Havalimanı’na 45 km uzaklıkta yer alıyor. Projenin yer aldığı bölgede Nakkaştepe Millet Bahçesi ve Çamlıca gibi yeşil alanların yanı sıra Akasya AVM, Emaar AVM, Bilfen Koleji, Acıbadem Hastanesi gibi önemli konumlar bulunuyor.

 

Az katlı, geniş metrekareli, teras veya bahçe seçenekli büyük daireler 

7 blok ve 4’ü dükkân, 13’ü ofis, 98’i ise daire olmak üzere 115 bağımsız bölümden oluşan Litus İstanbul’da 2+1’den 5+2’ye kadar değişen büyüklük ve planlarda dairelerin yanında bahçeli ve dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Bahçeli daireler müstakil yaşamı aratmayacak konfor ve konuma sahipken, ara kat dairelerde ise aydınlık, geniş ve ferah alanlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Litus İstanbul’da 5+1 ve 5+2 dubleks daireler ayrıca İstanbul’un eşsiz siluetiyle buluşuyor.

Litus İstanbul, kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna alanı, hobi alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı gibi sosyal alanlarıyla da dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Tüm sosyal imkânlarının yanı sıra 7/24 özel güvenlik servisi, kapalı ve elektrikli araç istasyonlu otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 5 m2’lik depo alanı, akıllı eve hazır teknik donanım gibi özellikleriyle de sürdürülebilir yaşama örnek ve güvenli bir hayat vadediyor.

Yüksek standartlarda mimari ve mühendislik

Deprem riski açısından İstanbul’un en güvenli bölgelerinden biri olan Altunizade’de sert zemine sahip Litus İstanbul, C35 radye temel olup, projede C40 betonarme beton – kolon sistemi kullanıldı. İş GYO’nun, tüm projelerinde olduğu gibi Litus İstanbul Projesi de deprem yönetmeliğine uygun, en yüksek standartlarda mimari ve mühendislikle inşa ediliyor. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), İş Gayrimenkul Yatırım ve Proje Değerlendirme A.Ş.’nin, Merkez Gayrimenkul Yatırım ve Proje Değerlendirme A.Ş.’yi 6 Ağustos 1999 tarihinde devralarak gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmesiyle kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sağlıklı bir büyüme süreci izleyen İş GYO, üyesi olduğu İş Bankası Grubu’nun köklü kurumsal ilkeleri ve mali gücüyle desteklediği piyasa itibarını, sektörel vizyonu ve seçkin projeleriyle pekiştirmektedir. Güçlü portföyü ve mali yapısıyla sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan İş GYO, çeşitlendirilmiş ve dengeli portföy yapısıyla yatırımcılarına en uygun risk-getiri dengesini sağlama hedefine odaklıdır. Gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapan İş GYO, Sermaye Piyasası Kurulu’nun düzenlemelerine uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Nitelikli portföyünden sağladığı sürdürülebilir kira gelirleri, güçlü özkaynakları ve fonlama imkanlarıyla yeni yatırımlarını kesintisiz hayata geçiren İş GYO, büyüme ivmesini artırarak sektördeki konumunu ileri taşımayı hedeflemektedir. Şirketin gayrimenkul yatırımlarının değer bazında yaklaşık %54’ü ofis, %22’si perakende, %7’si arsa, %17’si proje ve %1’si stok şeklindedir. Ticari gayrimenkul sektöründe İstanbul Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi, İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Taksim Lamartine Ofis Binası, İstanbul Tuzla Meydan Çarşı, İzmir Ege Perla AVM, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sakarya’da Konutta En Fazla Kazandıran İlçeler Sakarya’da Konutta En Fazla Kazandıran İlçeler

TECİM hakkında 

Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın tamamına sahip olduğu Tecim Ltd. Şti., proje geliştirme, inşaat, yatırım, işletme, gayrimenkul yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Portföyünde kayıtlı arsalar üzerinde devam eden projelerini yüksek sorumluluk bilinciyle, çevreye saygılı, yenilikçi ve kaliteli bir şekilde hayata geçirmeyi kendine görev edinmiştir. Şirket, çalışmalarının her alanında modern çizgisini koruyarak, estetik ve fonksiyonel açıdan insan hayatını kolaylaştıran yatırımlara imza atmaktadır. Çalışanlarına, iş ortaklarına ve müşterilerine uluslararası standartlarda, sürdürülebilir ve çağdaş kurumsal yönetim anlayışı ile hizmet vermeyi misyon edinmiştir