Sadece ismini duyduğumuz Aşçıoğlu  basın açıklamsı için bizim gibi internet medyasına basın açıklaması göndermiş beni yanlış algılıyorlar diye basın toplantılarını sürekli görsel medya ile yapan Aşçıoğlu ihtiyaç duyduğu zaman internet ve emlak haberciliği yapan dijital yayınlar aklına gelmiş. işte alta yaptığı açıklama 

1967’den bu yana Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketimize ait “Aşçıoğlu” markamızın ve ticaret ünvanımızın hukuka aykırı olarak kullanılması neticesinde gerek müşterilerimizde ve gerekse tedarikçilerimizde gözlemlediğimiz algı karmaşasından dolayı kamuoyuna açıklama yapılması ihtiyacı hâsıl olmuştur.

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım A.Ş ticari ünvanı ile asciogluyapi.com ve asciogluinsaat.com adreslerini kullanan firma ile 2001 yılından bu yana Selenium markalı projeleri hayata geçiren markamız “Aşçıoğlu” arasında herhangi bir ilişkinin olmadığını duyurmak isteriz.

Yapıların analizi ve güçlendirilmesinde akıllı metodolojiler dönemi başlıyor Yapıların analizi ve güçlendirilmesinde akıllı metodolojiler dönemi başlıyor

Sektörümüzde “Aşçıoğlu” marka isminin kullanım hakkı da sadece tarafımıza aittir. Bu çerçevede başlatılan dava süreci Yerel Mahkemede ve İstinaf incelemesinde lehimize sonuçlanmış olup, kararın kesinleşmesi beklenmektedir.

Kamuoyunun dikkatine sunarız.

Saygılarımızla,

Aşçıoğlu