LİMONLU BAHÇE. Harika bir gölet, kusursuz bir yaşam. Kim evinin yanında muhteşem bir gölet olsun istemez ki? Şunu bilin ki siz gerçekten çok şanslısınız.

Modern iç ve dış tasarımıyla doğanın güzelliklerini bir arada deneyimleme imkânını sunan geniş balkonlu, yüksek tavanlı 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, Limonlu Bahçe  Konakları sizlere bu imkanları sunuyor.

İstanbul’un grisine karşı Limonlu Bahçe Konakları’nın yeşili!

Dikey mimariler yüzünden silüeti değişen İstanbul, eski yeşilini maalesef kaybetti. Bu yüzden özlediğiniz yeşil alanlar, %70 peyzaj alanıyla Limonlu Bahçe Konakları’nda sizleri bekliyor olacak.

Limonlu Bahçe Konakları’nda alışveriş elinin altında!

Ankara’da konut satışları düşmeye devam ediyor Ankara’da konut satışları düşmeye devam ediyor

Artık alışveriş için evinizden çıkıp çok uzaklara gitmenize gerek yok. Çünkü Limonlu Bahçe Konakları’nın Baş Çarşısı’nda bulamayacağınız hiçbir şey yok. Market, organik manav, aktar, balıkçı, kasap veya pastane neye ihtiyacınız olursa hepsi kapınızın önünde sizleri bekliyor olacak.

Sosyal alanlarda keyif ve konfor bir arada!

Oturduğu siteden uzaklaşmadan birçok ihtiyacını karşılamayı kim istemez ki? Mesela spor mu yapmak istiyorsunuz? Dışarı çıkmanıza gerek yok. Limonlu Bahçe Konakları içinde yer alan spor tesisleri sizi ve ailenizi bekliyor. Alışveriş mi yapacaksınız? Market, kasap, manav aradığınız her şey hepsi kapınızın önünde, Baş Çarşı’da sizinle. Ayrıca cafe’leri ve restoranlarıyla keyifli anlar yaşamak isteyen herkesin ilk tercihi Limonlu Bahçe Konakları’ndan yana olacak. 

Limonlu Bahçe Konakları’nın yeşil alanlarında erguvandan lavantaya, ıhlamurdan zeytin ağacına, manolyadan papatyaya, yaseminden menekşeye 67 çeşit bitki bulunacak. Limonlu Bahçe Konakları’nın içindeki limon serasında ise limon ağaçlarının tazeleyici enerjisini ruhunuzda hissedeceksiniz. Ayrıca site içinde bulunan uzun yürüyüş ve bisiklet parkurunda sevdiklerinizle çıktığınız yürüyüşlerde eğlenceli anlar yaşayacak, birbirinden değerli anılar biriktireceksiniz. Rampasız, düz ayak olarak planlanan engelsiz peyzaj alanı sayesinde sakinlerimiz, yeşil alanlarımızın keyfini doyasıya çıkarabilecekler. Ebeveynler de kaçıncı katta olurlarsa olsunlar, bahçede oynayan çocuklarını site içinde kolayca görebilecekler. Limonlu Bahçe Konakları’nda çocuk oyun alanları yaş gruplarına göre düzenlenecek. Böylece çocuklarınız yaşıtlarıyla birlikte daha çok eğlenecek