Hazır konteyner ev modelleri arasında en yenilikçi mimari tarza sahip. Konteyner ev içine şık bir verandadan giriliyor. Verandadan içeriye adım attığınızda genişçe bir salon sizi karşılıyor. Salon girişinde sol kısım mutfak alanı olarak tasarlanmış. Mutfak ön kısmından verandaya açılan cam kullanım ergonomisini oldukça yükselterek konforlu hale getiriyor. Salonun ileri kısmı oturma grubu ve tv ünitesi için planlanmış. Salon ortasından sağa yöneldiğinizde sağ ve solda iki ayrı oda ile orta kısımda wc ve duş ünitesi yer alıyor.

Fabrikada standart boyutlarda olduğu gibi müşterilerin istediği özel birtakım nitelikler taşıyan ve buna göre boyutlandırılan konteynerlerde üretilmektedir.

Bu özel durumlar dışında aşağıda belirttiğimiz standart projeler genel amaçlı olarak tasarlanır...

Tip: Standart

Genişlik: 3

Uzunluk: 7

Yükseklik: 2,60

Ağırlığı: 2300 Kg.

Dış Duvarlar

     Trapez baskı uygulanarak mukavemet verilmiş özel olarak imal edilmiş 0.80mm DKP sacdır. DKP sacdan elde edilen malzemelerin iki yüzü rapit esaslı endüstriyel boya ile boyanarak uzun ömürlü olması sağlanmaktadır.

İç Duvarlar

     Sacın iç kısmında 40mm kalınlığında ısı ve ses izolasyonu için strafor kullanılır. İç duvar kaplaması için 12.5 cm pvc lambri kullanılır.

Tavan Kaplaması

     Tavan 12.5cm PVC Lambiri veya isteğe bağlı 8mm kalınlığında suntalem ve alçıpan olabilir tavan arasına 80mm kalınlığında cam yünü döşenir.

Taban Kaplaması

     İmalatı yapılan çelik karkas üzerine 18mm kalınlığında betopan (çimento esaslı yonga levha) vidalanır ve üzerine Pvc, Mineflo kaplanır, Süpürgelik döşenerek şık bir görünüm kazanır. Zemini 200kg/m² yayılı yüke göre tasarlanmıştır.

Çatı Kaplaması

     Trapez kesitli galvanizli sac ile kaplanır. Yağmur suları konteyner içindeki gizli yağmur oluklarından dışarı çıkar. Konteynerler kar yükü 80 kg/m², rüzgar yükü 5 km/saat olarak hesaplanmıştır.

Kapılar

     Dış kapılar özel şekillendirilmiş 1.5 mm kalınlığında DKP sacdan imal edilir. İç kapılar PVC kapıdandır. Dış kapı ölçüsü 90x195mm, iç kapı ölçüsü 80x195 dir.

Pencereler

     Tüm pencereler PVC Çiftcam olarak takılır. Pencere ölçüsü 100x115 olup tuvalet penceresi 30x30 veya memfezdir.

Elektrik ve Sıhhi Tesisat

     Tüm Elektrik tesisatı TSE Garantili olup gizli olarak sıva altı (sandviç panel sıva üstü) yapılır. Uygun yerlere elektrik prizi, telefon prizi, aydınlatma tavanda ve kapı üstünde standart olarak mevcuttur.

İç Aksamlar

     Mutfak eviyesi, duş teknesi, lavabo ve klozet yerleşim projesine göre yerleştirilir. Sıhhi tesisatlar PVC beyaz boru olup gizli (sandviç panel sıva üstü) olarak döşenir.

Boya

     Karkas haline gelmiş konteyner şasesi (DKP saclar dahil) üzerine rapit esaslı ndüstriyel astar daha sonra ise, renk seçeneğine göre üç kat rapit esaslı endüstriyel boya ile boyanır. Boyama sistemi özel memranlı püskürtme boya cihazı ile yapılır.