Basın Ekspres’te Yepyeni Bir Yaşam Alanı ,Karmar Sakura; geniş metrekareleri, konforlu daire tasarımları ve huzur veren peyzajıyla aileler için büyük bir cazibe merkezi olarak konumlanıyor.

En küçük detayı düşünülerek hazırlanan sosyal alanlar, spor tesisleri ve yürüyüş parkurları, keyifli bir yaşam deneyimini de beraberinde getiriyor.

10 yılı aşkın zamandır dönüşüm geçiren ve ulaşım bağlantılarına yakınlığı sebebi ile birçok markalı konut projesine ev sahipliği yapan bölgede, Karmar imzasıyla ailelere özel yepyeni bir yaşam alanı doğuyor.

Karmar Sakura Projesi1

 Nitelikli aile projesi olarak yükselen, bünyesinde sadece 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlara yer veren Karmar Sakura, toplam 241 daire, 57 ticari birimden oluşuyor. 

İnşaat, madencilik, gıda ve turizm sektörlerindeki başarısı ile Türkiye’nin en büyük 500 sanayi firması arasına giren Şimşek Bisküvi Gıda’nın grup şirketi olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Karmar tarafından yapımına başlanan Karmar Sakura’nn  212 Power Outlet AVM-3 Dakika, Mall Of istanbul -7 Dakika, Çam ve Sakura Hastancsi - 15 Dakika, Atatürk Havalimanı - 15 Dakika
Istanbul Havalimanı - 25 Dakika
 Proje, yerküreye karşı sorumluluk bilinciyle tasarlanmış yeşil bina özellikleri sayesinde ailelerin bütçesine katkı sağlayan detaylar içeriyor.

Uzun bir pandemi döneminden çıkan gayrimenkul sektörüne heyecan, Basın Ekspres Yolu’na yeni bir vizyon katacak olan Karmar Sakura projesi bölgeye değer katacak yeni bir vizyon 

ADRES: Karmar Sakura Satış Ofisi, 15 Temmuz Mahallesi, Cami Yolu Caddesi, No :58/64 Bağcılar İstanbul  TEL:  444 37 15