Türkiye’nin önde gelen mobilya firmaları arasında yer alan Alpino, 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenmekte olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki yerini aldı. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da ziyaret ettiği Alpino standında modern çizgilere sahip yeni ürünler katılımcıların beğenisine sunuluyor. Yurt içi ve yurt dışı binlerce ziyaretçinin katıldığı organizasyonda Alpino, ihracat yaptığı ülke sayısını artıracak yeni iş birliklerine imza atmayı hedefliyor.

Ömer Bolat Fuar

1982 yılında Kütahya’dan dünyaya açılan ve bugün 65 ülkeye ihracat yapan Alpino, dünya mobilya sektörünün nabzının attığı Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki yerini aldı. Yerli ve yabancı olmak üzere yüzlerce ülkeden katılımcının buluştuğu organizasyona iki katlı stantla katılan Alpino Mobilya, şık çizgilere sahip yeni koleksiyonlarını görücüye çıkardı. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da ziyaret ettiği Alpino Mobilya standında birbirinden özel tasarıma sahip ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyon 28 Ocak 2024 gününe kadar devam edecek.

ALPİNO’DAN MODERN ÇİZGİLER, AVRUPAİ TASARIMLAR

Doğal taş ihracatçılarının Xiamen fuarı başarılı geçti Doğal taş ihracatçılarının Xiamen fuarı başarılı geçti

Mobilya sektörünün lider markaları arasında yer alan ve 330 çalışanıyla 65 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteren Alpino Mobilya; Avrupai çizgilerden esinlenerek tasarlanan modern konseptli yatak odasından yemek odasına, oturma grubundan köşe takımına, TV ünitelerinden yatağa, çocuk odasından genç odasına kadar tüm yeni koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Alpino Mobilya imzası taşıyan premium kaliteye sahip tasarımlarla yaşam alanları, yeni bir çehreye kavuşuyor.

 

TÜRK MOBİLYASININ İMAJI YÜKSELİYOR

İnegöl bölgesinden dünyaya en fazla ihracat yapan mobilya firmaları listesinde ilk sıralarda yer alan ve elde ettiği ihracat rakamıyla önemli bir başarıya imza atan Alpino Mobilya’nın Genel Müdürü Mehmet Said Kocadağ “Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, dünya genelinde mobilya sektörünün nabzının attığı en önemli organizasyonlar arasında yer alıyor. Alpino Mobilya olarak biz de dünyanın buluşma noktası haline gelen ve yerli yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bu organizasyondaki yerimizi almış bulunuyoruz. Bu tarz organizasyonlar hem bizim hem de sektörümüzün yeni pazarlara ulaşması açısından büyük önem taşıyor. Dünyada Türk mobilyasının imajı yükseliyor ve yabancılar her geçen gün Türk mobilyasına daha fazla ilgi gösteriyor. Biz de Alpino olarak Avrupai çizgilere sahip modern tasarımlı yeni ürünlerimizi burada ziyaretçilerin beğenisine sunmuş bulunuyoruz. Hali hazırda 65 ülkeye ihracat yapan Alpino Mobilya olarak kısa vadede ihracat yaptığımız ülke sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Yarım asra yaklaşan tecrübemiz ve sahip olduğumuz vizyonla Alpino kalitesini tüm dünyayla tanıştırmayı, ülkemizin yeni yüzyılına adım attığımız bu dönemde güçlenen ekonomimize katkılar sunmayı, gelecekten aldığımız ilhamla büyüyerek istihdam sayımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.