İnovatif yapısı ile Türkiye’de dikkatleri üzerine çeken GOE, 27-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Motobike fuarında ilk kez ilgililer ile bir araya geldi ve 4 farklı modelini katılımcılar ile buluşturdu.

Dünyamızın geleceği için sürdürülebilirliği önceliği haline getirmiş olan GOE, Bosch marka elektrikli motoru sayesinde hem karbon ayak izinin azalmasına destek oluyor hem de sessiz sürüşe sahip olduğu için şehirde trafik ve ses kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Ön plana çıkan bir diğer özelliği ise, GOE motosikletlerini kullanmak için motosiklet ehliyetine ihtiyaç olmadan sadece otomobil ehliyeti ile sürüş keyfi yaşanabilir olması.

Akıllı teknoloji ile donatılmış olan GOE motosikletleri, LED ön far, LCD gösterge paneli ile sürüş kalitesi ve konforunu üst seviyeye taşırken, LG marka taşınabilinir bataryası sayesinde dilediğiniz yerde şarj edebilme imkanı sunuyor.

Yaz aylarını keyifli hale getirmeyi amaçlayan GOE marka motosikletleri yakından tanıma ve test etme imkanı elde etmek için Goe sosyal hesaplarını takip etmeniz yeterli olacaktır.

Sürdürülebilirliği, kolay kullanımı ve kendine has tarzı ile fark yaratan GOE’yi ve gelişmelerini takip etmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.