Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’2022”ye ev sahipliği yapacak. Sempozyum; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum ile çok sayıda akademisyen ve alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleşecek. Sempozyumda “Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehir”, “Mimari”, “Toplum”, “Ekonomi”, “Süreçler ve Yönetişim” başlıklarında dünyada ve Türkiye’deki şehircilik çalışmaları ile akıllı şehir konsepti tüm yönleriyle masaya yatırılacak.

Sempozyumda; Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Prof. Dr. Fatih Terzi, Dr. İmdat As, İsmail Tüzgen, Dr. Cemil Arslan, Doç. Dr. Kerem Yavuz Arslanlı, Doç. Dr. Yusuf Dinç, Prof. Dr. Ebru Erdönmez, Prof. Dr. Murat Gül, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kılıç, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Prof. Dr. Aynur Atmaca Can, Prof. Dr. Mustafa Orçan, Dr. Hasan Taşçı, Vedat Gürgen, Dr. Öğr. Üyesi Şevket Ercan Kızılay, Dr. Fatih Gündoğan, Zeliha Özel Mazlum, Didem Ertek, Dr. Özgür Sayın, Dr. Ayça Doğaner, Doğu Kaptan, Ahmet Yılmaz, Beyza Gürdoğan, Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Av. Ali Yüksel ve Asil Şenden konuşmacı olarak katılacak.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da katılacağı “Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’2022” programını takip etmek üzere kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz.

                                                                                                Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı

Tarih              : 8 Kasım 2022 Salı  

Saat                : 09:00

Yer                 : Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi/Esenler   

Canlı yayın linki: http://volkanmedya.live:1935/kaband/volkan/bant1/playlist.m3u8