International Property Show Dubai ‘de marka ve projelerini tanıtan pek çok firma yer alacak. Uluslararası arenada Türkiye’deki başarılı projelerin tanıtılması, Türkiye’deki potansiyelin gösterilmesi ve sektörün tanıtılması için bulunmaz bir fırsat yaratıyor. Ayrıca dünyadaki trendleri takip ediyor olabilmek mutlaka Türkiye'deki projelere de yansıyor. Gayrimenkul sektörü açısından ise uluslararası arenada yer almak isteyen markalar International Property Show Dubai fuarının en önemli ziyaretçileri arasında yer almalı.

140 ülkeden Buyer-Broker ile B2B görüşme yapma imkânı sağlıyoruz.

Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan gayrimenkul sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, Dubai World Trade Center’ da yapılan tek gayrimenkul fuarı International Property Show Dubai fuarında özel bir konuma sahip olacak.

Dubai Gayrimenkul Fuarı 2 Hafta Sonra Başlıyor!1

Körfez ülkelerinden, İran-Irak-Katar-Kuveyt-Afganistan-Kazakistan-Pakistan-BAE- Suudi Arabistan-Yemen-Filistin- Ürdün başta olmak üzere Almanya-Azerbaycan-ABD-Rusya-Ukrayna-İngiltere-Çin ve Yunanistan’dan gelecek yatırımcı ve acentalarla sizi buluşturuyoruz.

20. Dubai Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için en geniş çaplı ve etkili gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olup alıcı-satıcı ve yatırımcıyı buluşturan Dubai' nin en etkin fuarıdır. Fuara özel lansman fiyat avantajlarıyla gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, yurt dışında yaşayan Türkler, oturumu almak ya da oturumu olan yabancı vatandaşları büyük fırsatlar bekliyor.

Türkiye'den katılacak şirketler arasında İstanbul Ticaret Odası (İTO), AURACITY | Göktürk Evleri, Casaviva Evleri, EMS Yapı, ICVB – Istanbul Convention & Visitors Bureau, Medeniyetler Yapı, Noyanlar Construction, Pafilia Developments , Property Turkey İstanbul, Rall & Sandıkçı, SMN Life, Süper Proje Pazarlama, Tekçe Gayrimenkul, Temeltaş Proje Pazarlama, TSOSA Yapı & İnşaat, Viya Gayrimenkul, Wisrem Gayrimenkul gibi önemli isimler bulunuyor.

Dubai World Trade Center’ da Yapılan Tek İhtisas Fuarı

International Property Show (IPS) Dubai World Trade Center’ da satış yapma lisansına sahip olan tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı. Bünyesinde düzenlenen birçok etkinlik ziyaretçi ve katılımcılarına sınırsız networking olanakları sunmaktadır. Hem B2B hem de B2C ziyaretçi profiline sahip olan fuara katılarak hem mevcut projelerin satışını yapabilir hem de yeni iş ortaklıkları sağlayabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol gösterecek Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol gösterecek

Etiketler: International Property Show, International Property Show Dubai, Dubai Gayrimenkul Fuarı, Dubai Emlak Fuarı, Dubai Yatırım Fuarı, True Expo