Strategic Exhibitions & Conferences ve True Expo iş birliğiyle düzenlenecek olan IPS, Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum, BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı'nın himayelerinde, ülkenin tek sektörel Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı International Property Show (IPS), 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında 20. kez Dubai World Trade Center’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

emlak fuarı

International Property Show (IPS), Orta Doğu, Asya-Pasifik, Avrupa ve Afrika bölgelerinden inşaat şirketlerini, gayrimenkul danışmanlarını, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getirerek Körfez yatırımcılarının buluşma noktası haline geliyor. Bu yıl 20 binin üzerinde ziyaretçi ve 80'den fazla ülkenin katılımı bekleniyor.

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) kontrolünde gerçekleşen Dubai International Property Show (IPS), uluslararası ve Körfez Ülkeleri emlak piyasalarının konut, ticari ve karma kullanımlı gayrimenkul ürünlerinin tanıtım platformu olmanın yanı sıra, özellikle Körfez Ülkeleri yatırımcılarını buluşturan bir organizasyon olarak ön plana çıkıyor.

gayrimenkul fuarı dubai

Kaliteli ziyaretçi profilinin ve ciddi alıcıların fuara ilgi göstermesi, etkinliğin popülaritesini artırmaktadır. Dubai IPS, uluslararası gayrimenkul pazarına katkı sağlayan ve sektöre yön veren bir etkinlik olarak öne çıkmaktadır. BAE, Katar, Suudi Arabistan, Bahreyn, Umman, Mısır, Cezayir, Libya, Fas, Ürdün, Irak, Pakistan, Hindistan ve Türkiye gibi ülkelerden yoğun bir yatırımcı katılımı gözlenmektedir.

Dubai IPS, gayrimenkul firmalarının doğrudan satış yapabileceği ve katılımcı firmaların geniş bir ağ oluşturabileceği dünya standartlarında önemli bir organizasyon olarak bilinmektedir. Fuar, Türkiye için ayrılan 500 metrekarelik alana sahiptir ve Dubai World Trade Center'da gerçekleştirilen tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarıdır.

dubai emlak fuarı

Dubai IPS de gayrimenkul firmalarının direk satış yapabilecekleri gibi katılımcı firmaların geniş bir network elde edebilecekleri dünya standartlarında önemli bir organizasyon, her yıl artan işlem değeri ile Dubai IPS 2024 yılında da uluslararası yatırım fırsatlarıyla, yılın heyecan verici emlak gösterisini sunmaya aday olarak gösteriliyor. Sektördeki en yeni projeleri keşfetmek, iş birlikleri kurmak ve uluslararası arenada kendinizi tanıtmak için bu benzersiz etkinliği kaçırmayın.

Gayrimenkul