Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul'un önemli konumunda Ayazağa-Seyrantepe'de bulunan arazisi Yeni Levent Projesi İnşa Ediliyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Emlak Konut GYO’nun Levent arazisi için düzenlediği ihale için çok özel bir hazırlık yaptıklarını belirterek, “DAP Yapı olarak bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelere birer sanat eseri gözüyle baktık. Deyim yerindeyse toprağa şekil veriyor, şehrin vitrinini nakış gibi işliyoruz. Bu açıdan, Levent’teki arazimizde de çok özel bir projeyi İstanbullular ile buluşturacağımızın sözünü şimdiden verebilirim. Türkiye’nin potansiyeline yürekten inanıyoruz, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geleceğimizi daha güzel yapmak adına gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. İstanbul’a ve ülkemize anıt eserler, sembol binalar kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

1- Peşin ödemelerde yüzde 5 oranında indirim yapılıyor.

2- Yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Vakıfbank, Halkbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ile anlaşması bulunuyor. 6 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yapılıyor. Faiz oranı ise yüzde 1,37. Taksit ödemeleri 121 bin 595 TL'den başlıyor.

3- Emlak Konut'un ödeme planına göre; yüzde 40 peşinat sonrası 3 ay sonra yüzde 10, 6 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yapılıyor. Vade farksız 18 ay taksit yapılıyor. Taksitler 226 bin 714 TL'den başlıyor.