Küçük bir ev tasarımınız olsa bile, aşağıdaki incelemede ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, iç mekânı hissetmenize gerek yoktur:

Bu küçük ev, sade bir görünüme ve L harfi şeklinde geniş bir terasa sahiptir. Ev, modern unsurlarla harmanlanmış basit unsurlarla tamamlanmış gibi görünmektedir.

Cam unsurlara sahip ahşap panel duvar, zarif ve modaya uygun bir ev konseptine katkıda bulunur ve çağdaş görünür. Teras daha güvenli olması için yükseltildi ve çimento kullanımını azaltmak için deck konsepti kullanıldı.

Bu evin çatı tasarımı, çinko veya kanpozit malzemesi içerir. Şekil simetrik olduğundan ve meskeni takip ettiğinden, düz kök modeli inşaat sürecini basitleştirecektir.

Bu evde dinlenmek, misafirleri eğlendirmek ve hatta çalışmak için kullanılabilecek bir dış mekan alanı vardır. Ahşap panel zeminler, zamansız ve sıcak tutma özelliklerine sahip oldukları için hala popülerdir.

Bu oturma odasındaki detaylar basit ve konsept minimalist. Bu oturma odası, ışığı artırmak için sürgülü cam kapılarla açık görünmektedir. Minimalist iç tasarım, aynı zamanda minimal dekorasyon ile aydınlık bir mekan konsepti sağlar.

Açıklık izlenimi vermek için, bu küçük evin içi bölmesiz açık plan konsepti kullanıyor. Bu yöntem aynı zamanda büyük evlerde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Avantajları, alan, genişlik ve pürüzsüz dolaşım izlenimi verebilmesidir.

Bu evin 6,4 x 9,4 metrelik bir arsa üzerinde 6 x 5 metrelik bir binası var. Ayrıntılar göründüğü gibidir. Evin terasları hem oturma odası hem de dinlenme odası olarak hizmet veriyor. İç mekan oturma odası, mutfak ve yemek odasını birleştirir. Banyo ve gömme dolap içeren ebeveyn yatak odasının yanı sıra.

Bu evde sadece bir karmaşık yatak odası ve çalışma alanı vardır. Minimalist yarı Japon tarzı konsept seçilmiştir. Maksimum yön, odayı daha taze hale getirir. Bu yatak odası için ana seçim ahşap mobilyalardır.