Yürüyüş yolları, spor alanları ve doğal köy atmosferi ile 117 villalardan oluşan CASAFABAY projesinde müştemilatla, özel havuzlu villa seçenekleri sizleri bekliyor. Bölgenin geleneksel mimarisinin FABAY deneyimi ile harmanlandığı bu göz alıcı proje, Bodrum Havaalanına sadece 4 dakika mesafede bulunmaktadır.

YENİ DOĞAL YAŞAM KASABANIZ CASAFABAY

CASAFABAY projesi ev sahiplerine bir çok imkan sunuyor. Yürüyüş yolları, etkinlik alanı, kasaba meydanı, restorant, ana havuz, ortak havuz, Aquapark, çok amaçlı spor sahası(basketbol, futbol, tenis), ahır ve kümes, mangal / barbekü alanları, spor salonu ve çocuk parkı bu göz alıcı projede yeni ev sahiplerini bekliyor.

HER HAFTA ORGANİK PAZAR KAPINIZDA

CASAFABAY projesinde her hafta site içerisine kurulacak pazarda bölgenin organik ürünlerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Dalından yeni koparılmış meyvelerin, topraktan aynı gün toplanmış sebzelerin tazeliğini sofranıza taşıyabilirsiniz.

DOĞAL SÜT, TAZE YUMURTA

Projemiz alanı içerisinde bulunan ahırlarda yetiştirilen hayvanların sütlerinden faydalanabileceğiniz gibi yine proje içerisinde bulunan kümeslerde yetiştirilen tavukların yumurtalarından faydalanabilirsiniz.

ÖDÜLLÜ PROJE

FABAY olarak birbirinden farklı konseptlerdeki projelerimiz ile ev sahiplerimize yeni yaşam alanları yaratmaya devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz projeler ise her yıl farklı kurumlar tarafından ödüllendiriliyor. Doğal yaşam kasabası CASAFABAY projemiz ise 2022 yılında Luxury Life Style Awards ödüllerinde "En iyi lüks villa geliştirme" ödülüne layık görüldü.

YAZ KIŞ BODRUM

Hem yazlık hem de kışlık olarak değerlendirilebileceğiniz şömineli CASAFABAY villalarına ön talep fiyatları ile 24 Ay Vade, %0 Faiz fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

Not: FABAY, projede değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Adabuku Koyu Yazlık Siteler Mevkii No:20/H1-A, 48200 Bodrum/Muğla

[email protected]

+90 444 9 631