Ankara’da konut satışları düşmeye devam ediyor Ankara’da konut satışları düşmeye devam ediyor

Kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanan projede, konut, villa, işyeri imarlı arsalar ve yatırım fırsatları sunuluyor. Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding'in ödüllü projelerinden biri olarak başkent sakinlerine benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Modern mimari tasarımı, geniş yeşil alanları ve birbirinden özel sosyal olanaklarıyla dikkat çeken proje, konforu, teknolojiyi, güvenliği ve müstakil yaşamı bir araya getiriyor.

Fırsatlarla Dolu Konut ve Villa Seçenekleri

Ankara Golfkent'te, konut, villa, işyeri imarlı arsalar ve hemen oturuma hazır satılık villa ve daireler alıcılarını bekliyor. Ayırca, projede, 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra müstakil yaşamı sevenler için tasarlanan 3+1 ve 5+1 villa seçenekleri bulunuyor.

Yeşil Dostu Ankara Golfkent Projesi

700 bin metrekarelik yeşil alana sahip Ankara Golfkent projesi, çimlerle kaplı ormanlar, dereler, göller ve 6 kilometre uzunluğundaki yürüyüş parkurlarıyla doğa ile iç içe yaşam alanlarından oluşuyor. Ayrıca, olimpik ve yarı olimpik havuzlarla donatılmış proje, yatırımcılarına sağlıklı yaşam için ideal bir ortam sunuyor.

Sosyal Olanaklarla Dolu Bir Kent: Ankara Golfkent

Ankara Golfkent, kendi içinde bir kent gibi düzenlenmiş olup, ev sahiplerine site dışına çıkmadan tüm ihtiyaçlarını giderme ve sosyalleşme imkanı sunuyor. Ayrıca, çevresinde yer alan alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumları ile de yaşamı kolaylaştırıyor. Ulaşım açısından da avantajlı bir lokasyonda yer alan proje, lüks ve konforlu bir yaşam vadediyor.

Yatırımcıların Gözdesi: Ankara Golfkent

Ankara Golfkent, sadece oturum amacıyla tercih edilmiyor; aynı zamanda yüksek kira getirisi nedeniyle de yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bölgenin genel ortalamasının üzerinde kira geliri elde etme fırsatı sunan proje, hem konforlu bir yaşam hem de sağlam bir yatırım fırsatı sunuyor.

Ankara Golfkent İletişim:

Balıkuyumcu 06815 Etimesgut/Ankara

(0533) 411 67 23

(0312) 299 02 20

[email protected]

www.ankaragolfkent.com