18,000 m2 arazi üzerine 130,000m2 alanı üzerinde inşaatı devam eden, %70 peyzaj oranı ile kaliteyi ve konforu hissedeceğiniz sosyal alanlarıyla Babacan Central sadece bulunduğu konumun değil, İstanbul’un en iddalı ve estetik projesi.

İstanbul'un en yeni, yatırım değeri en yüksek, en kentli projesi Babacan Central siz İstanbullular ve İstanbullu olmak isteyenler için tasarlandı.

Tüm ulaşım akslarının merkezinde, E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Central ile şehrin trafiğinden ve karmaşasından sıyrılabileceksiniz.

Babacan Central, tüm ulaşım akslarının merkezinde, E-5 üzerinde inşa ediliyor. Tem Bağlantı yolunun Metrobüs, metro duraklarına yürüme mesafesinde olan Babacan Central, ofis çalışanları ve toplu taşıma tercih edenler için gerçek bir lüks sunuyor.

Babacan Central  Projesi

Evlerinde sunduğu teras jakuzisi ve bahçesiyle ister manzaranın keyfine dalacaksınız, ister günün tadını çıkaracaksınız.

Cadde Dükkanları ile yarattığımız konsept sokaklarında, gurme sokağında ve markalar sokağında keyifle zaman geçirecek, dilediğiniz markalardan alışveriş yapacak ve farklı lezzetlerin tadını çıkaracaksınız.

Her aileye uygun 1+1 den 4+1’e daire seçeneklerimiz bulunmaktadır. Haziran 2025 de yaşama başlıyacak olan projemizde %25 peşinat , 60 Ay taksit , 1,19 faiz oranları ile kaçırılmayacak kampanya ile sizleri bekliyor.

Babacan Holding kuruluşu olan Babacan Yapı, geliştirdiği kalite odaklı, özgün, iş modelleriyle ayrışan, yenilikçi ve entegre yapı çözümleriyle tüm paydaşlarına ve topluma güven ile sürdürülebilirlik temelinde 2002 yılından bu yana hizmet sunmaktadır. Babacan Yapı, 2002 yılından beri 4.000'in üzerinde markalı konuta imza atarak, yatırımcısına kaliteli yaşam alanları oluşturmuştur.

 

Babacan Gardenia Proje ve Kampanya

Şehrin merkezinde güvenli ve huzurlu bir yaşam mümkün!

Babacan Yapı  İstanbul’un en önemli ve köklü semtlerinden Bahçelievler’de yükseliyor.

Eşyalı kiralık evde gizli kamera şoku yaşandı Eşyalı kiralık evde gizli kamera şoku yaşandı

Şehrin merkezinde ayrıcalıklarla dolu bir yaşam alanına sahip olmanın hayali Babacan Gardenia ile gerçeğe dönüşüyor.

35 yıllık geçmişimizden ilham alıp modern mimari ile en ince ayrıntının titizlikle düşünüldüğü Gardenia projesinde tasarım fonksiyonalitesi zenginliğine sahip, 40 özel daire yepyeni bir butik yaşam alanında sizler için yükseliyor.

Projede 2+1’den 4+1 tipi dairelere kadar seçenekler mevcutken aynı zamanda bahçe teras , çatı dublex seçenekleri de mevcut. Site sakinlerine özel sosyal tesis ve komşularla bütünleşen bir yaşam vaat eden Babacan Gardenia, yatay  ve yüksek güvenli mimarisiyle bölgede benzeri olmayan standartlara sahip olmanızı sağlayacak.

İstanbul’un tam merkezinde  E-5 ,Metro, Metrobüs , Hastaneler, Okul ve AVM’lere yürüme mesafesinde bulunan Gardenia, Bütün isteklerinize hitap eden 40 özel dairesiyle sizi  benzersiz bir hayata davet ediyor.