Ekmas Koru Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Ekmas Koru Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

Babacan Holding tarafından İstanbul’un en köklü semtlerinden biri olan Bahçelievler’de yükselecek Babacan Gardenia projesi, bir aile projesi olmasının yanısıra sakinlerine doğanın ve şehrin birbiriyle buluştuğu konforlu bir yaşam sunuyor.

Aile projesi olmasının yanı sıra sosyal donatıları ile ön plana çıkan Babacan Gardenia Bahçelievler aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli ve güvenli vakit geçirmeniz için 7/24 güvenlik ve akıllı ev sistemleri ile donatıldı. İçerisinde süs havuzu, kameriye ve çocuk oyun alanlarının da bulunduğu projede ayrıca spa ve fitness salonu da mevcut. Her daireye özel geniş otopark alanıyla hem aileniz, hem de konuklarınız için vakit ve alan tasarrufu sağlayan projede şehrin koşuşturmacasından uzaklaşacak, güvenle sosyalleşebilecek, özlediğiniz komşuluk kültürünü doyasıya yaşayabileceksiniz.

Gardenia Bahçelievler

2 blok ve 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri ile toplam 40 adet daireden oluşan bu prestijli ve butik proje, 40 seçkin aileyi samimi ve sıcak yuvalar ile buluşturacak.

SOSYAL AYRICALIKLAR

Aile projesi olmasının yanı sıra oldukça sosyal bir proje de olan Gardenia Bahçelievler, sahip olduğu donatıları sayesinde aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli vakit geçirmeniz için tasarlandı.

İçerisinde bulundurduğu süs havuzu, kameriye ve çocuk oyun alanın yanında sohbet bölümleri, çocuk kulübü ve oyun odası da bulunan projede kapınızın önünden ayrılmadan güvenle sosyalleşebilecek, özlediğiniz komşuluk kültürünü doyasıya yaşayabileceksiniz!