Bugüne kadar birçok defa örneklerine şahit olduğumuz bu özelliği, en son 7 Eylül’de bir kez daha test etmiştik. Öyle ki neredeyse etkinliğin gerçekleşeceği tarihe kadar devam eden sızıntıların tamamında, Apple’ın yeni tanıtacağı akıllı saat modelinin ismi Apple Watch Pro olarak belirtilmişti. Bununla birlikte etkinliğin başlamasıyla, bu saatin Apple Watch Pro değil Apple Watch Ultra olarak isimlendirildiğini görmüştük. İşte her geçen gün artan söylentilere göre, bu yeni isimlendirme kendini iPhone 15 serisinde de gösterebilir.

Apple gerçekten iPhone isminde değişikliğe gidecek mi?

Apple iphone14-pro

Apple’a yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar verdiği birçok bilginin doğru çıktığına şahit olduğumuz bir kaynak, Apple’ın yeni iPhone serisinde önemli bir değişikliğe gideceğini iddia ediyor. Buna göre şirket, iPhone 15 Pro Max modelinde isim değişikliğine gidecek ve bu cihazı iPhone 15 Ultra ismiyle piyasaya sürecek. Üstelik tek değişiklik isimde de olmayacak.

 Apple Yeni telefon İsmi ne Olacak dersiniz?

Şu an iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max arasında boyut farkı dışında çok önemli bir farkın olduğu söylenemez. Bu sebeple de iki model tek bir cihaz olarak anılıyor. Ancak iPhone 15 Ultra haberleri doğru çıkarsa, artık bu cihaz iPhone 15 Pro’dan bambaşka bir model olarak karşımıza çıkabilir. Tabi tüm bunların birer söylentiden ibaret olduğunu ve işin doğrusunu öğrenebilmek için neredeyse 1 sene daha beklememiz gerektiğini hatırlatalım.

Kaynak: