Alya Park Orman, yeşillikler içinde sağlığın her detayın düşünüldüğü yeni yaşam konsepti ile size ve sevdiklerinize çok iyi gelecek. Gözlerini kapat, rahat bir nefes al.

Alya Park Orman, Belgrad Ormanı'nın yanı başındaki konumu ile özlediğiniz doğa ile iç içe bir yaşamı hayata geçiriyor.

Orman esintisini her noktasında hissedeceğiniz eşsiz doğa manzarasına sahip bahçe dubleks ve çatı dubleks katları, 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan 7 blok, toplam 80 adet rezidans ve sosyal yaşam alanlarıyla, hayallerinizin çok ötesinde bir yaşam sunun.

Alya Park Orman Projesi ve Fiyat Listesi1

Projenin ayrıcalıklı konumu sayesinde hastaneler, üniversiteler, eğitim kurumları, eğlence merkezleri, merkezi ulaşım ağları ve denize girebileceğiniz sahil bölgeleri size çok yakın olacak.

Alya Park Orman projesidir. Barış İnşaat; Taahhüt ve gayrimenkul geliştirme firması olarak 1995 yılından bu yana inşaat işleri üstlenmekte ve markalı projeler geliştirmektedir. Bu firma hızlı, kaliteli ve uygun maliyetli iş yapmasıyla ön plana çıkarken, aynı zamanda geliştirme konusunda da dikkat çekmektedir.

Alya Park Orman Projesi yerleşim planı

Toplumun talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan, yüksek standartlı, çevre dostu, sürdürülebilir projelerdir. Bugüne kadar anahtar teslimi iş merkezi, endüstriyel tesis, fabrika, konut inşaatı, üniversite, okul ve yurt vb. eğitim tesisleri, altyapı ve kendi markası Alya Park konut projeleri gibi taahhüt işleri ile sektörde önemli bir yer edinmiştir.